Monday, October 27, 2014

A kutyákat a Baskerville



A kutyákat a Baskerville
1 szerző Sir Arthur Conan Doyle viselt bajuszt. Of Conan Doyle Sir Arthur Ignatius
"a Baskerville"
Szerző Sir Arthur Conan Doyle viselt bajuszt
született: 1859. 22., Edinburgh, Egyesült Királyság
: 1930. 7., óriási kiterjedésű Weald, Egyesült Királyság
teljes név: Arthur Ignatius of Conan Doyle
: Sherlock Holmes játssza

a bajaink okozója a harmadik bűn a négy regényt írt Sir Arthur Conan Doyle viselt bajuszt, a detektív Sherlock Holmes

a szerző Sir Arthur Conan Doyle viselt bajuszt - a kutyákat a Baskerville" a bűnözés elleni harc után elkövetett velünk meg a jogszabály segítenek. És ebben az esetben Sir Charles Baskerville aki szalad a szenvedett a szívroham és a rossz sors ismert ember szíve fáj; a Baskerville Hallba Dr. James Mortimer kerestem a legjobb védelme a trónörökös Sir Henry Baskerville vagyonát a Baskerville 740.000 fontot, így nem a hasonló sorsra jutott az előző hangulata van baj, a Baskerville. A legenda szerint a családi átok hozunk létre az egyik Sir Henry Baskerville-é az ősei. Kezdve a Sir Hugó Baskerville, aki éppen tiszta gonosz és meghalt egy rejtélyes halála az ő torkát szétmarcangolja. Az a levél megtalálható többek között Sir Charles Baskerville olvas a családtagok iratait és mi lesz velük, mert tényleg minden. Detektív Sherlock Holmes érdeklődtem a környező terület, ahol a gyilkosság úgy hívják hogy kerül sor; a jelenlegi lakók nevei a láp területén
1. Helyi főtengely na a Lafter Hall mostohája hallani sem akar róla, hogy a lánya Laura,
2. Miss/Mrs.  Berill Stapleton a természettudós John/Jack Stapleton
3. John Barrymore Butler & inas Liza Baskerville Hall

A Sherlock Holmes nem természetfölötti és játszanak ki küld, akkor a partner Dr. John Watson a devoni Sir Henry Baskerville védelme érdekében és azt mondja nekik, hogy nem fog olyan esetekben miatt kellett volna és ha őket, hogy ő valójában Devon. Dr. Watson elindul a környezete is kételkedhetnek és az első extrém utálja a természettudós John Stapleton és a kezelés az úgynevezett kapcsolat van a húgával, és amikor értesül róla a régi forog na lánya Mrs. Laura Lion's akit mostohája hallani sem akar róla. Hogyan viszonyulnak a nők a természettudós John Stapleton is meg tudta Miss Stapleton esik; Lyons Unknowing a bűncselekmények gyanúja természettudós Jon Stapleton és főként annak igazolására, hogy a Baskerville kutya tiszta hülyeség.

Kezdjük/Mrs.  Berill Stapleton (nee fenti párról] a szép művelt asszony a sértő és természettudós John Stapleton (nee Baskerville-fenti párról] a.k. A. húga, mint a nővére is lány a szabad mozgáshoz segíti férje Jack Stapleton a természettudós fia és unokája Rodger Baskerville Hugó Baskerville fejtse le a családi vagyon egyetlen örököse vagyonát a Baskerville 740.000 fontot. Ha azonban a gyilkosság az ártatlan ember Sir Charles Baskerville aki őszintén kedves Kisasszony, és Mrs. Stapleton már komoly változás indult a szíve, ha arra figyelmezteti a potenciális áldozat férje elkövetett bűnök miatt a betűk és a papír is beilleszti a magas oktatási és festéket Sir Henry figyelmeztetése. - Ha kedves az élete és az ok a mocsárban, és amikor a lány figyelmezteti, ő azt mondja Sir Henry és dr. John Watson elhagyják Baskerville: - Menj vissza! - Mondta a lány. - Menjen vissza Londonba, azonnal!" - azt mondja: "Én vagyok a barátja és ő Sir Henry van egy nagyon közeli az ő jólétét érintik." A felesége neki, hogy ütés ellen fordul és kötődések.

Felesége Laura Lyons (nee Faukland] felesége nélkül férjhez ment halott beat művész úr apja Frankland a Lafter Hall és ezért leányát kitagadja Valentine kisasszonyt pénzügyi támogatása. János természettudós, akaratukon kívül használ Stapleton és szerencsétlen pénzügyi körülmények között, és azt is tudja hogy szerelmes belé tervez a gyilkosság Sir Charles Baskerville. Azt mondja Mrs. Lyons levelet írt Sir Charles Baskerville felel meg neki a mocsárban legyen este 10 órakor is, hogy ne égesd a megjegyzés, hogy a botrány csak egy ember volt, amikor férjhez ment és még nehogy férje g.

No comments:

On this Day Bette Davis was Born