Monday, October 27, 2014

Маргарет н Chris MOTTERSHEAD Почетен съветник Майер превозът Кели майка му мъртви на 6 януари 1990 г





Маргарет н Chris MOTTERSHEAD Почетен съветник Майер превозът Кели майка му мъртви на 6 януари 1990 г

Standard-Speaker (Hazleton, щата Пенсилвания) в понеделник, на 8 януари 1990 г - Страница 1
Източник:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly майка му мъртви


LINWOOD N. J. [АПО] Маргарет Кели, майка на покойния принцеса гратисен период на Монако и майка му на известния Кели клан на Филаделфия, е починал на възраст 91 на оздравяващи у дома.

Г-жа Kelly почина в 08:45 часа събота на пневмония, говорител на Linwood оздравяващи център заяви, че тя е била лице, пребиваващо в центрове за полагане на грижи от 1982 г., и е претърпял няколко пъти през последните години.

Бивш красота кралица и корица на списание момиче, тя е известна както за своя собствена постиженията и тези на своите съпрузи и деца, по-специално от дъщеря, актриса гратисен Кели, който по-късно женен принц Райнер на Монако. Принцеса гратисен период почина от раните си, получени в автомобилна катастрофа през септември 1982 г.,.

Г-жа Kelly съпруг, Джон B. Кели sr. , бе олимпийски шампион по гребане който parlayed си умения като bricklayer в строителството империя. Той почина през 1960 г.,.

За контролирането плувец и спортистка. Г-жа Kelly бе първият директор на жените по лека атлетика в Университета на щата Пенсилвания.

Г-жа Kelly е женен, с две дъщери Маргарет R. Conlan на Филаделфия и Lizanne K. LaVine на Gladwyne, щата Пенсилвания, 13 внуци, и 17 великолепни внуци.

На двойката само син Джон B. Кели Ричард Уайтмат също така rowed на Олимпийските игри, бе по едно и също време президент на САЩ олимпийски комитет и е бил на Филаделфия Градския съвет. Той почина през 1985 г.,.

Погребални услуги планирания за вторник във Филаделфия ще бъдат частни.


No comments:

Made in Mitchell South Dakota