Sunday, October 26, 2014

Doamna Harriet Jane Woodhouse moartea doamnei Woodhouse 21 septembree, 1899



Doamna Harriet Jane Woodhouse moartea doamnei Woodhouse 21 septembree, 1899

Doamna Harriet Jane Woodhouse, sotia J. V. Woodhouse, a murit duminica la familia acasă în acest oraş, la vârsta de 70 de ani şi 9 zile. Domnul şi doamna Woodhouse din apropiere au venit aici in urma cu zece ani, şi după achiziţionarea unui tract de terenuri din târziu William Allard, construite un loc caldut de locuinta lor pentru achiziţie şi transformate într-un model acasă, unde acestea au trait. De sănătate a Doamnei Woodhouse nu a fost bun pentru o perioadă lungă de timp inainte de moartea ei, şi la unul sau doi fosti ocazii fusese atât de mică, încât se credea imposibil pentru ei să-şi revină, dar ei natural robust spus constitutia in favoarea ei şi ea fiecare timp recuperate. Desi la ori ea suferit intens, ea suporta toate curaj şi era considerat de multi prieteni, ceva neobisnuit ei zîmbesc şi vesele.

Doamna Woodhouse s-a născut 8 septembree, 1829 [ 1830], la Roxbury Massachusetts, şi pe ea optsprezecea aniversare s-a maritat cu Domnul Woodhouse. Ea s-a căsătorit cu Domnul Woodhouse era mândria ei sa se refere ca în cursul de lunga lor viaţă married au fost niciodată în afară pentru mai mult de patru luni la un moment dat, şi că au fost rareori in afara la toate. Ea a fost mama a zece copii, toate dar cele două care supravietuiesc ei, ca unul şi unul o adoptat Fiul. O singură fiică Doamna Robinson, are domiciliul în Anacortes.

De Servicii funerare au fost efectuate la domiciliu, marti dupa-amiaza, fie înmormântată fiind în Grandview cimitir. De REV Charles Godsman efectuate de servicii, Doamna Woodhouse ce a devenit un membru al bisericii sale, in urma cu aproximativ un an, înainte de acel moment au fost un Universalist. Nu era chiar o culegere de prieteni de familie la servicii şi toate au cea mai adanca simpatie pentru cei indurerati sotul si ceilalti din familie

21 septembree, 1899
Titlul: Saptamanal American, Anacortes, joi la Washington

Muzeul Anacortes

Anacortes 1305 a 8-a, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

On this Day Bette Davis was Born