Sunday, October 26, 2014

Džon Vipond Woodhouse Lancaster rođen u Engleskoj. 10. Januara 1827. preminuo je u Anacortes na 12. aprila 1900.




Džon Vipond Woodhouse Lancaster rođen u Engleskoj. 10. Januara 1827. preminuo je u Anacortes na 12. aprila 1900.

Predmet ovog Nastojao je u Americi na 14 godina, i ušla u zapošljavaju svoje Step-Father J Crashaw [Joseph "Joe" Crashaw] tepih proizvođač Boston Masačusets. U starosti 16 godina, [ 1843] on je uključio je prvi deo Brisela tepih u obe Amerike, i razboj na kome je pletene je bio izložen od strane njegovog oca korak na publikovani u Filadelfiji. U 1856 je prvi Parni Motor za brojeva regiona oko Eau Galle, Wisconsinu, za deset godina uspeli su videli mil za kompaniju Knapp, smeo i kompanija.


Od tog trenutka je otišao u Sent Luisa smatrati , i dok u službi Jerad B. & kompanija, superintended stavljanje parna grejanje elektrane u Sent Luisa lud Azil i takođe je poslovođa je pegla rad velikog Eads mostova [Sv.  Luis MO].


On je stvorio će topljenje radova na bogatu Hil, savjetovanja za Kreja Gould i Čašica Bros Travel, po ceni od 150, 000 i 1894 penzionisani od poslovne život voća u blizini Bunker Hill Ill.


ovaj život nije dovoljno aktivan za njega, međutim, i on je prihvatio je ponudu da San Antonio Texas za fabriku za proizvodnju konzervi poznatog Meksičkog neznost, čili-carney i dok je prva mašina za mlevenje uspešno čili paprika. On je potom postala zainteresovana za obale pacifika i svojih mogućnosti, i u 1892 je došao u Anacortes, gde je izgrađena u ugodnoj prigradski home i model farmi malih delova. U Woodhouse home je za temeljnih sa kojima je sve urađeno.


Ako se njegova zemlja, to je učinjeno u naučno-način. Njegova plodovi su choicest vrsta i stabla je najbolje zaštite. VELIKI boksa cveća. Njegov dom je bio kao atraktivna kao profesionalni florist mogla. U vreme smrti g-đa Woodhouse prošlog septembra, to je bio jedan od gastronomske užitke života na Anacortes da idu u ovoj vodi kući, gde su svi su dobrodošli. G-din Woodhouse je veliki čitač i širok otvoren mislilac. On je volio je društvo mladih ljudi, je džoli, i nikada nije umoran od zabavan njegov prijatelj.


G-din Woodhouse je bio oženjen u 1847 u Bostonu u Harriet Jane belog na koga je rođen 10 dece, pet sinova i pet kćeri od kojih osam još žive ovih Tomas D. i George D. u Pitsburgu unutra Kansas, Džon Voren u drzavi Nevada savjetovanja, Frenk E. na Bunker Hill, Joseph V. u Pensilvaniji, g-đa kojima bi A. Votkins u Moskvi Idaho, g-đa Henrietta Pulley na Velington om , i g-đa Minnie Robinson ovog grada, Pavla V. Woodhouse, takođe iz ovog grada, usvojenog sina.



G-din Woodhouse je centru oko nedelju dana ali od tada je postepeno potonu rezultati komplikacija nevolje. On čini da shvatimo pristup je smrt, i da je njegova ćerka' da ga. On je dao uputstva kao da je dispozitiv svoje efekte sa preciznošću i brigu da karakteriše njegov poslovanja putem.

Na sahrani saopštio je u petak popodne u 2 sati od boravka na kraju. G-din "Covington and Burling", imaće za usluge.

Izdanja: 12. aprila 1900.
Naslov: nedeljnik američki, Anacortes, Vašington četvrtak

Anacortes Inventarski
1305 8
Anacortes, željenog 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Awesome