Sunday, October 26, 2014

E. Woodhouse Harriet Jane Woodhouse mirties 1899 m. rugsėjo 21 d.




E. Woodhouse Harriet Jane Woodhouse mirties 1899 m. rugsėjo 21 d.

E. Harriet Jane Woodhouse, J. V. Woodhouse žmona, mirė sekmadienį šeimos namuose šiame mieste, eidamas 70 metus ir 9 dienas. Misis ir Woodhouse atvyko čia netoliese prieš dešimt metų, ir po pritraukti žemės pirkimas iš vėlai William Allard, sukonstruoti jaukią gyvenamųjų patalpų ir keičiamos jų įsigijimo į modelio namo, kur jie gyveno nuo. E. sveikatos Woodhouse nebuvo geras ilgą laiką iki savo mirties, ir po vieną ar du kartus buvęs toks žemas, kad ji buvo atrodneįmanomas jai atgaivinti, bet jos natūraliai tvirti konstitucijos pasakojo jos naudai ir ji kiekvieną kartą susigrąžinti. Tačiau kartais ji patyrė intensyviai jį pakelti, ji buvo laikoma visų drąsiai ir jos draugai kaip neįprastai daug neprastumsime ir malonus.

E. Woodhouse gimė 1829 m. rugsėjo 8 d. [1830 ], Roxbury Masačiūsetso, ir jos XVIII gimtadienis Woodhouse žmona sakė. Tai buvo vedęs sakė Woodhouse tai buvo jos susijusios su pasididžiavimu, per savo ilgą gyvenimą jie niekada nebuvo vedęs be ilgiau nei keturis mėnesius vienu metu, ir kad jie retai būna be. Ji buvo jos mama dešimt vaikų, kuriems išgyventi jos visos, bet du, vienas taip pat vienas priimtą sūnus. Viena dukra E. Robinson, gyvena Anacortes.

Laidojimo paslaugos buvo atliekami nuo gyvenamosios vietos antradienį po pietų, palaidojimą yra Grandview kapinėse. REV Charles Godsman atliko paslaugos, E. Woodhouse tapo jo bažnyčia maždaug prieš metus, iki to laiko kaip visuotinumą. Tai buvo gana a Gathering of draugai ir šeima paslaugos ir visų vardu reiškiu nuoširdžią užuojautą žuvusiojo šeimai stiprybės vyras ir kt.

1899 m. rugsėjo 21 d.
pavadinimas: "Savaitraštis Amerikos Anacortes, Vašingtone,


1305 8 -
Anacortes ketvirtadienį Anacortes muziejus, WA 98221-1833

[360 ] 293 -1929 m.

No comments:

On this Day Bette Davis was Born