Sunday, October 26, 2014

Felesége Harriet Jane halála Woodhouse Mrs. Woodhouse 1899. 21.



Felesége Harriet Jane halála Woodhouse Mrs. Woodhouse 1899. 21.

Felesége felesége Harriet Jane Woodhouse, J. V. Woodhouse, vasárnap halt meg a családi otthon ebben a városban, a 70 éves és 9 napos. Itt Mr. és Mrs. Woodhouse közeli tíz évvel ezelőtt volt, és egy darab föld vásárlása után a néhai William Allard, a lakás barátságos épített és átalakított beszerzése egy modell, ahol azóta is élt. Az egészség Mrs. Woodhouse nem lett volna jó, ha hosszú idő telik el, míg a halála után, és egy vagy két korábbi alkalommal már olyan alacsony, hogy azt lehetetlen volt, de természetesen azt mondják erős alkotmány és ő minden egyes alkalommal. Bár néha-néha szenvedett, ő az egész bátran és a sok jó barát volt, szokatlanul vidám, jókedvű.

Mrs. Woodhouse szeptember 8-án születtem 1829 [ 1830], a Roxbury Massachusetts, tizennyolcadik születésnapján ment feleségül Mr. Woodhouse. Ez volt az ő büszkesége Woodhouse úr, hogy a hosszú házasság sohasem voltak egymástól több mint négy hónapja, hogy ritkán került sor, eltekintve. A tíz gyermek anyja volt, de két akit életben is, mint egy egyetlen egy fogadott fia. Egy lánya Mrs. Robinson, Anacortes lakik.

A temetési szertartásra került sor kedden délután a lakóhely, a temetés temető Grandview. A REV Károly végzett Godsman szolgáltatások Woodhouse, amelyek az egyház előtt körülbelül egy évvel ezelőtt, hogy volt olyan Universalist. Volt egy találkozó a gyászoló család, a szolgáltatások és az együttérzés és a gyászoló férj mások a családi

1899. 21.
cím: heti amerikai, Anacortes,

Anacortes múzeum csütörtökön Washingtonban

, Anacortes 1305 8 WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Made in Mitchell South Dakota