Sunday, October 26, 2014

Fru Harriet Jane Nessethdød av Fru Nesseth September 21, 1899



Fru Harriet Jane Nessethdød av Fru Nesseth September 21, 1899

Fru Harriet Jane Nesseth, hustru av J. V. Nesseth, døde søndag i familien hjemme i denne byen, i en alder av 70 år og 9 dager. Herr og Fru Nesseth kom her i nærheten ti år siden, og etter å kjøpe et utløp av land fra sent William Allard, laget en koselig av bolig og konvertert sine opptak i en modell hjem, hvor de har siden levd. Helse Fru Nesseth hadde ikke vært bra for en lang tid før hennes død, og på en eller to tidligere anledninger hun hadde blitt så lav at det var trodde var umulig for henne å gjenopplive, men hennes naturlig robust konstitusjon fortalte i hennes favør og hun hver gang gjenopprettet. Selv om til tider hun lot intenst, fødte hun det alle tappert og ble vurdert av hennes mange venner som uvanlig muntert og Jolly.

Fru Nesseth ble født 8. september 1829 [ 1830], på Roxbury Massachusetts, og på hennes attende fødselsdag ble gift til Mr. Nesseth. Det var gift til Mr. Nesseth det var hennes stolthet å tilknytte som i løpet av sin lange gift liv de aldri hadde vært fra hverandre i mer enn fire måneder om gangen, og at de hadde sjelden vært fra hverandre i det hele tatt. Hun var mor til ti barn, alle men to hvem overleve henne, som en også en vedtatt sønn. Én datter Fru Robinson, befinner seg i i Anacortes.

Begravelsen tjenester ble utført fra residence tirsdag ettermiddag, selve begravelsen i Grandview kirkegård. REV Charles Godsman gjennomførte tjenester, Fru Nesseth etter å ha blitt medlem av hans kirke om et år siden, før den tid hadde blitt en Universalist. Det var et ganske venner av familien på tjenester og alle har den dypeste medfølelse for barnløs mann og andre i familien

21. september, 1899
Tittel: ukentlig amerikansk, i Anacortes, Washington torsdag

i Anacortes Museum
1305 8
i Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Awesome