Sunday, October 26, 2014

Ga. Harriet Jane Woodhouse smrt ga. Woodhouse 21. September 1899



Ga. Harriet Jane Woodhouse smrt ga. Woodhouse 21. September 1899

Ga. Harriet Jane Woodhouse, soproga J. V. Woodhouse je umrl nedelja ob družinski hiši v tem mestu, v starosti 70 let in 9 dni. Gospod in gospa Woodhouse prišel sem v bližini pred desetimi leti, in po nakupu trakta zemljišč iz Allard Williamu pozno, izgradnje Cosy stanovanja in pretvori njihove pridobitve v model doma, kjer so bile od takrat živeli. Zdravje ga. Woodhouse ni bilo dobro za dolgo časa pred njeno smrtjo, in ko ena ali dva nekdanja priložnostih je bila tako nizka, da je bilo nemogoče za njeno oživitev, vendar je njeno naravno robustna ustava je povedal v njeno korist in je vsak čas vrniti. Čeprav včasih je intenzivno, ona vrtino, se vse pogumno in z njo je bilo mnogo prijateljev kot nenavadno vesela in vroče poletje.

Ga. Woodhouse je bil rojen 8. septembra $3, 1829 [ 1830], Roxbury Massachusetts, in na njeno osemnajstem rojstni dan je bil poročen z G. Woodhouse. Bil je poročen z g. Woodhouse je bila ona ponos, da so povezane da sem lahko v času svoje dolge zakonskega življenja nikoli niso bila narazen za več kot štiri mesece hkrati, in da so le redko razšla. Bila je mati po deset otrok, vseh razen dveh katerih preživijo ona, saj ena tudi ena kot posvojeni sin. Ena hčerka gospa Robinson, prebiva v Anacortes.

Na pogrebne storitve so bile opravljene od stalnega prebivališča v torek popoldne, domačna. jo poznate bitja v Grandview pokopališča. Merilnik Charles Godsman opravljene storitve, ga. Woodhouse postal član njegove cerkve pred približno letom dni, pred tem pa bil univerzalistično. Tam je bilo precej druženju s prijatelji člani družine v storitve in vsi imamo globoko sožalje žalujočim mož in drugih članov družine

21. September 1899
Naziv: Tedensko ameriški, Anacortes v Washingtonu četrtek

Anacortes Muzej
1305 8.
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Awesome