Sunday, October 26, 2014

Η κα Harriet Jane Woodhouse θανάτου της κας Woodhouse 21 Σεπτεμβρίου 1899




Η κα Harriet Jane Woodhouse θανάτου της κας Woodhouse 21 Σεπτεμβρίου 1899

Η κα Harriet Jane Woodhouse, σύζυγος του J. V. Woodhouse, πέθανε την Κυριακή σε οικογενειακό σπίτι σε αυτήν την πόλη, σε ηλικία 70 ετών και 9 ημερών. Ο κος και η κα Woodhouse ήρθαν εδώ κοντά δέκα χρόνια πριν και μετά την παρέμβαση μιας κοιλίας της γης από τον εκλιπόντα ο William Allard, κατασκευασμένες από βολικής της πολυκατοικίας και ενημέρωσαν τους απόκτηση σε ένα μοντέλο home, όπου έχουν ήδη ζήσει. Η υγεία του κα Woodhouse δεν ήταν καλή για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα πριν από το θάνατό της, και μετά από ένα ή δύο πρώην επανειλημμένα ότι είχε τόσο χαμηλά που θεωρήθηκε ότι είναι αδύνατο για αυτήν να αναβιώσει, αλλά τα φυσικά εύρωστη σύνταγμα δήλωσε κατά την υπέρ και ότι κάθε χρόνο ανακτηθεί. Αν και κατά καιρούς υπέστη εντατικά, τρύπα, όλα με γενναιότητα και θεωρήθηκε από το πολλών φίλων ως ασυνήθιστα χαρμόσυνο μήνυμα και jolly.

Η κα Woodhouse γεννήθηκε 8 Σεπτεμβρίου, 1829 [ 1830], σε Roxbury Μασαχουσέτη, και για το δέκατο έβδομο γενέθλια ήταν παντρεμένη με τον κ. Woodhouse. Ήταν παντρεμένη με τον κύριο Woodhouse ήταν η υπερηφάνεια που αναφέρονται ότι κατά τη διάρκεια της μακράς συζυγική τους ζωή δεν είχαν ποτέ εκτός για περισσότερο από τέσσερις μήνες σε οποιαδήποτε στιγμή, και ότι είχαν σπάνια έχουν πέρα σε όλα. Ήταν η μητέρα δέκα παιδιών, όλα όμως τα δύο τους οποίους επιβιώνουν, όπως επίσης και ένα ένα μια υιοθέτησε ο Γιος. Μια κόρη η κα Ρόμπινσον, κατοικεί στη Anacortes.

Η κηδεία Υπηρεσίες πραγματοποιήθηκαν από την διαμονή την Τρίτη το απόγευμα, interment σε Grandview νεκροταφείο. Η REV Charles Godsman διεξάγεται το υπηρεσιών, κα Woodhouse έχοντας γίνει μέλος της την εκκλησία πριν από περίπου ένα χρόνο, πριν από την εποχή εκείνη έχει μια ολιστική. Εκεί ήταν αρκετά μια συλλογή από φίλους της οικογένειας στις υπηρεσίες και έχουν όλα τα θερμά μου συλλυπητήρια για το πένθος σύζυγό της και άλλοι της οικογένειας

21 Σεπτεμβρίου 1899
Τίτλος: εβδομαδιαίο Αμερικανικό, Anacortes, η Ουάσινγκτον Πέμπτη

Anacortes Μουσείο
1305 ο 8ος
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

On this Day Bette Davis was Born