Sunday, October 26, 2014

Луис II, Принцът на Монако на 10 май 1949 г



Луис II, Принцът на Монако на 10 май 1949 г


Alton вечерта Телеграф (Alton, Илинойс) I
във вторник, на 10 май 1949 г - Страница 4
ИЗТОЧНИК:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C Принцът на Монако

принцеса минава

Луис Honoré Чарлз Антоан обем
Източник:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Луис II, първенци на Монако, е мъртво. Като наследствения владетел на миниатюрните Княжество на Ривиера, с със седалище в Монте Карло, принц бе представител на кралски особи и какво е означава, че когато наистина урежда на хората.

По-голямата част от Louis" доход дойде от игрална зала "да" на приказни в Монте Карло. Той отхвърли лошо, с малко мисълта на своя народ. Неговата само извинение за ръководител на правителството му бе на произшествие на раждане.

Това не е обвинителния акт на мъж само почина. Това е по-факта подкрепени от описание на древен и демодиран тип правителство, което съществува в света днес, в сравнение с по-демократична правителства.

И Монако принц Луис бяха pawns в играта на международните правомощия. Франция е традиционен протектор на Монако и през 1933 година, след като депресия хит в Монте Карло е игрална зала Франция използва свои собствени данъчни платеца пари, за да даде Монако финансова помощ и помогна на административните повторни корекции, разрешени, киевския княз да възстанови конституционните си правомощия правителство през 1933 година.

Луис е тъжен принц неспособност най-на година френската му Шато на Marchais или пребиваването си в Париж.

Неговото царуване е над. Макар че той не е голяма вреда, той постига не много добро. Той отхвърли само за една и съща причина, че най-кралски особи остава в сила, тъй като той е роден в нея.

Кариерата им са съответствали на кралски вероизповедание на всички владетели който не са фигура глави; "Роял хаус, на Роял Хаус и с Кралски къща." На хора са случайни

No comments:

On this Day Bette Davis was Born