Sunday, October 26, 2014

Луї II, князь Монако 10 травня 1949



Луї II, князь Монако 10 травня 1949


Alton вечір телеграфного Alton, штат Іллінойс) я
у вівторок, 10 травня, 1949 року - стор. 4
Джерело:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C князя Монако

принцеса проходить

Луї Оноре Чарльз Антуан Grimaldi
Джерело:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Луї II, князів Монако, мертвий. Як потомственому шахтарю навіть образливо правитель князівства на крихітних Рів'єра, з його сидіння в Монте-Карло, Князь був представник роялті та що це означає, що коли це дійсно регулює людей.

Багато Луї' доходу грального 'взяти' за нечуваними Монте-Карло. Він визнав погано, з невеликим думки для свого народу. Його лише привід для керівника його уряду було аварії народження.

Це не обвинувальний висновок у людини просто відійшла. Це більше того підтримуються опис архаїчні та застарілі типу влади, яка існує сьогодні у світі, як у порівнянні з більш демократичних урядів.

Монако і Принц Луї були розмінною монетою у грі з міжнародного права. Франція - це традиційний захисна плівка Монако, і в 1933, після того, як депресія хіт Монте-Карло використовуються власні азартними Франції платника податків на кошти віддати Монако фінансової допомоги і допоміг в адміністративному readjustments яким дозволено принц відновити конституційних повноважень уряду в 1933.

Луїс тугу принц нездатність більшу частину року французьким Шато на Marchais або його резиденції в Парижі.

Його правління. При цьому він не великої шкоди, він не виконано. Він править лише з цієї ж причини, більшість роялті перебуває при владі, тому що він народився.

Свою кар'єру доповненнями до королівської кредо всіх правителі, котрі не є показник голів --- 'за королівський дім, королівський дім і царський будинок", - людина тут випадковий

No comments:

Made in Mitchell South Dakota