Sunday, October 26, 2014

II. Lajos herceg, Monaco 1949. 10.



II. Lajos herceg, Monaco 1949. 10.


este Alton távíró (Alton, Illinois)
kedden, 1949. 10. - 4. oldal
forrás:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C



Lajos herceg a monacói hercegnő Honoré jut levő Grimalda Antoine Károly
forrás:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

II. Lajos, a Monaco, a halott. Az örökös ura, a Riviérán a kis Monacói Hercegség székhelye a Monte Carlo, a herceg volt a királyi képviselője és mi azt jelenti, hogy amikor valóban szabályozza az emberek.

Nagy Lajos" jövedelem jött a szerencsejáték -" mesébe illő Monte Carlo. Ő sem gondolta volna, hogy a nép. Ő csak ürügy volt a kormány feje van a baleset.

Ez nem egy zaklatott ember csak telt el így. Ez a tény az archaikus leírásnak támogatott divatjamúlt típust és a kormány már a mai világban, mint a demokratikus kormányzatok.

Lajos herceg és Monaco GYALOGOK voltak a játékban, a nemzetközi hatáskörét. Franciaország a hagyományos védőelemét a Monaco, és 1933 után, a depresszió találatok Monte Carlo szerencsejáték adó alanya Franciaországban a saját pénzét, hogy Monaco ad pénzügyi támogatást és segítséget nyújtott a közigazgatási együttműködésével, amelyek lehetővé tették a herceg ismét alkotmányos jogkörét a kormány 1933.

Lajos herceg is képtelenség az év legnagyobb részét a francia kastélyban Marchais vagy lakóhelye Párizs.

Uralkodása alatt van. Bár ő nem volt nagy baj, mert nagyon jó a kivitelezése. Ő csupán az adott okot, hogy a jogdíj marad mert született.

Pályafutását a királyi hitvallás minden uralkodók, akik nem érték fej - "a királyi házat, a királyi ház és a királyi ház." Az emberek nem véletlen

No comments:

Made in Mitchell South Dakota