Tuesday, October 28, 2014

Лора Ingalls Вайлдер (автор, помирає у 90 10 лютого 1957





Лора Ingalls Вайлдер (автор, помирає у 90 10 лютого 1957

автор
серії будиночок для дітей був
Ex-News паперу редактор

MANSFIELD, штат Огайо, 10 лютого [АП] пані Лаура Ingalls Вайлдер (, автор 'будиночок' серії дитячі книжки, помер учора на хуторі біля її тут після тривалої хвороби. Їй було 90 років.

Написала першу книгу на 65.

Пані Вайлдер (написала свою першу книгу в 1932 році у віці 65 років. Пані Вайлдер (. За наполяганням дочку, троянда Вайлдер (провулку, сама прозаїк, пані Вайлдер (пригадала свої перші дні, як дитина піонер сім'ї в 'будиночок у великому лісі'.

Цю історію розповів в Вісконсіне де вона народилася і з якою її сім'я в критий вагон для індійської території. Свої пригоди були описані в будиночок на Лугові."

вчителем у школі у віці 15 років, вона стала домогосподаркою три роки наприкінці після шлюбу до Almonzo Джеймс Вайлдер (в 1885. Він помер в 1949 році у віці 92.

Після народження дочки Wilders перенесено з Де Смет Південній Дакоті Флориди, які згодом йшли до Ozarks. Вона стала відомою у її книги та її кореня імбиру хліба.

Пані Вайлдер (був, на дванадцять років редактор Міссурі Ruralist. Вона також була птиці редактор Сент-Луїсі зіркою та запису журналу статті перш ніж стати автором книги.

Її книги 'довгих зима", - на берегах Слива Крик", - на березі мальовничого озера зі срібла", "Фермер хлопчиків' історія чоловіка в дитинстві, і 'ці радісні золотих років', - додала пані

Вайлдер (книги були переведені на трьох мовах у 1949 році бібліотека в Mansfield освятили на честь.

Дитячі бібліотеки Асоціація заснована на Лаура Ingalls Вайлдер (Award 1954 на тривалий внесок до літератури для дітей. Пані Вайлдер (першим одержувача медалі.

У Нью-Йорку зубців мотовила
опубліковано: 12 лютого 1957 року

No comments:

Made in Mitchell South Dakota