Sunday, October 26, 2014

John Vipond drevenica narodil v Lancaster Anglicko. 10. Januára 1827, zomrela v ANACORTES na 12. apríla 1900




John Vipond drevenica narodil v Lancaster Anglicko. 10. Januára 1827, zomrela v ANACORTES na 12. apríla 1900

Predmetom tohto náčrtu prišiel do Ameriky vo veku 14 rokov, a zamestnávajú jeho Step-Father J Crashaw [Joseph "Joe" Crashaw] koberec výrobca Boston Massachusetts. Vo veku 16 rokov, [ 1843] uplietol prvý diel v Bruseli koberec v Amerike, a krosien na tejto tkaniny bolo vystavené jeho krok Otec na sté výročie v Philadelphii. V roku 1856 sa zúčastnil prvý parný motor na číslovanie regiónu okolo Eau Galleovcov, Wisconsin, za desať rokov sa podarilo píla pre firmu Knapp, husté & Company.


Od tohto bodu odišiel do St. Louis Mo. , a zatiaľ čo v službe Jerad B. Allen & Company, mal som dozor uvedenie parného vykurovania rastlinu do St. Louis duševne chorý azyl a bol aj majster železnej práce na veľkej EADS mosty [ST.  Louis MO].


Vytvoril pamätný na bohaté Hill, MO pre Jay Gould a amfore Bros, ktorého náklady $150, 000 a 1894 dôchodcovia z obchodného života na ovocie farmy v blízkosti Bunker Hill Ill.


tento život nebolo dostatočne aktívne k nemu však, a prijal ponuku na San Antonio Texas postaviť závod na konzervovanie the famous mexické pochúťky, čili con-balamútiť a počas urobila prvý stroj na úspešne brúsiť Chilli Peppers. Potom sa začal zaujímať o západnom pobreží a jeho možnosti, a v roku 1892 prišiel do ANACORTES, kde vybudoval útulné predmestských domov a mal model farm malých porciách. Je drevenica domov je zaznamenané na dôkladnosť s akou bolo všetko hotové.


Ak by sa v duši svojej krajiny, stalo sa to v väčšina vedeckých spôsobom. Jeho plody boli z najvybranejších odrody, a stromy mali najlepšiu starostlivosť. Veľký milovník kvetov. Jeho domovská stránka bola rovnako príťažlivé ako profesionálny kvetinárstvo mohli dať. V čase smrti pani drevenica v septembri, bol to jeden z pôžitkov života na ANACORTES ísť na tento dobre udržiavané domov, kde všetci boli vítané. Ing. drevenica bola veľkým reader a širokú myseľ mysliteľ. Páčilo sa v spoločnosti mladých ľudí, bol v dobrej nálade, a nikdy unavený zábavných jeho priateľov.


Ing. drevenica bol ženatý v roku 1847 v Bostonu, kde Harriet Jane biely, ktorým sa narodilo desať detí, piatich synov a päť dcér z ktorých osem stále žijú z týchto Thomas D. a George D. Pittsburg Kansas, John Warren v Nevade PO, Frank E. na Bunker Hill zle, Joseph W. v Pensylvánii, pani Carrie A. Watkins v Moskve Idaho, pani Henrieta kladky vo Wellingtone Wash. , a pani Minnie Robinson z tohto mesta, Pavla V. drevenica, aj toto mesto, je prijať syna.



Ing. drevenica bola centrum asi pred týždňom ale odvtedy boli postupne potopenie, výsledky a komplikácie ťažkostí. Zdalo sa to realizovať prístup smrti, a jeho dcéry sa ho. Dal pokyny na likvidáciu jeho efekty s presnosťou a starostlivosti, ktorá charakterizuje jeho obchodné vzťahy prostredníctvom.

Na pohrebe oznámila v piatok popoludní na 2 hodín na ciferníku z pobytu na REV. Ing. Covington bude mať poplatok za služby.

Publikácie: 12. apríla 1900
názov: týždenné American, ANACORTES, Washington vo štvrtok

ANACORTES Múzeum
1305 8th
ANACORTES, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Made in Mitchell South Dakota