Sunday, October 26, 2014

John Vipond lehtinen syntynyt Lancaster Englannissa. 10. Tammikuuta 1827, kuoli Anacortes on 12. huhtikuuta 1900



John Vipond lehtinen syntynyt Lancaster Englannissa. 10. Tammikuuta 1827, kuoli Anacortes on 12. huhtikuuta 1900

Tässä luonnos tuli Amerikassa 14-vuotiaisiin ja tuli hänen palveluksessa Step-Father J Crashaw [Joseph "Joe" Crashaw] matto valmistaja Boston Massachusettsissa. Vuoden ikäisenä 16 vuoden [ 1843] hän kutoi ensimmäinen osa Brysselin matto tehty pohjois- ja Etelä-amerikassa ja kangaspuiden joka tästä oli kudotut oli aiheuttaa hänen vaihe isänsä Centennial on Philadelphia. Kun hän aloitti 1856 Höyrytä ensin moottori ympäröivän alueen numerointi valmistettu subtrooppisista Galle, lääketieteellisen tiedekunnan, jo kymmenen vuoden ajan onnistunut sahan valssaamoa tilintarkastusyritys Knapp, pulska & Company.


Tässä mielessä hän kävi St. Louisin Mo. , joka palvelee Jerad B. Allen & superintended, että höyry lämmitys laitoksen St. Louisin mielipuolisia turvapaikka- ja oli myös työnjohtajat rauta toimi suuria Eads sillat [St.  Louis MO].


Hän sulattoa rikkaan Hill, huolto ja Jay vaikeimpina pianosävellyksinä Bros sankoon, jonka arvo on $150 000 ja 1894 eronnut liike-elämässä sen hedelmän lähellä bunkkeri Hill Ill.


elämässään ei toiminut riittää hänen, ja hän hyväksyi tarjouksen San Antonio Texas pystyttää laitoksiin, jotka on tarkoitettu purkittaminen kuuluisan Meksikon mahdollisimman hienotunteisesti, chili con-carney ja vaikka siellä tehnyt ensimmäisen kone jauhaa chili Peppersiltä onnistuneesti. Tämän jälkeen hän kiinnostus Tyynenmeren rannikolla ja sen mahdollisuuksia, ja 1892 tuli Anacortes, jossa hän rakentanut kotoisa esikaupunki- koti- ja malli oli pieni maatila erässä. Sen lehtinen home havaitaan siitä perusteellisuudesta, jolla kaikki on tehty.


Jos tyhjennettävä maanviljelijän, se tehtiin oleviin tavalla. Hänen hedelmät olivat choicest lajikkeita, ja puissa oli parasta mahdollista hoitoa. Suuri ystävä. Hänen kotinsa oli houkuttelevat ammattilaisena florist olisi voitu todeta. Määräaikaan tärkeimpiin kuoleman lehtinen viime syyskuussa, se oli yksi suurimmista nautinnoista Anacortes ihmishengen tähän hyvin hoidettuja kotiin, jossa kaikki olivat tervetulleita. Herra lehtinen oli loistava lukija sekä laaja näkemys ajattelija. Hänkin piti nuorten yhteiskunnan oli jolly ja ei koskaan väsynyt täynnä viihdyttäviä kavereidensa kanssa.


Herra lehtinen oli avioliitossa CAR 1847 on Boston voit sitten Harriet Jane valkoinen joille syntyi kymmenen lasta, viisi poikaa ja viisi tytärtä joista kahdeksan elävät edelleen näistä Thomas D. ja George halkaisija Pittsburg Kansasissa, John Warren on Nevadan MO, Frank E. on bunkkeri Hill sairastuu, Joseph W. Pennsylvaniassa, Rva palkinnot menivät American Idol -voittajalle Carrie A. Watkins Glenin kaltaiset klassikot ovat yleisön suosiossa Moskovassa Vaasan läänissä, Rva Henrietta hihnapyörä kohdasta Beef Wellington Wash. ja Rva Minnie Robinson tämän kaupungin keskustassa, Paul V. Lehtinen, myös tämä kaupunki, on kansalainen.



Herra lehtinen oli painia jättimonsterien noin viikko sitten mutta sen jälkeen uppoaminen oli vähitellen toiminnan tuloksia monimutkaisista kaavakkeista alkuvaikeutensa. Hän näytti että lähestymistapa kuoleman, ja hänen tyttärensä tulevat. Hän antoi ohjeita siitä jatkokäsittelyyn hänen vaikutukset huolellisesti joka on ollut ominaista hänen eliminoimaan läpi.

Hautajaiset julkistettu perjantai-iltapäivä 2 O'kellon oleskeluun REV Herra Covington on vastuussa palveluista.

Julkaisussa: 12. HUHTIKUUTA 1900
otsikko: viikoittain amerikkalainen Anacortes, Washingtonissa torstaina

Anacortes Museum
1305 8th
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

On this Day Bette Davis was Born