Sunday, October 26, 2014

John Vipond Nesseth født i Lancaster England. 10. Januar 1827, døde på i Anacortes på April 12, 1900



John Vipond Nesseth født i Lancaster England. 10. Januar 1827, døde på i Anacortes på April 12, 1900

Underlagt denne Skisse kom til Amerika i en alder av 14 år, og angitt benytte hans Step-Father J Crashaw [Josef 'Joe' Crashaw] et teppe produsent av Boston Massachusetts. I en alder 16 år, [ 1843] han vevde den første Brussel teppet gjorde i Amerika, og veven som dette var vevd ble utstilt ved hans trinn Far på jubileumskonserten i Philadelphia. I 1856 tok han første damp Motor til nummereringen regionen rundt Eau Galle, Wisconsin, for ti år administrert en sag mill for den faste av salgssjef Rudolf Knapp, Stout & Company.


Fra dette punktet gikk han til St. Louis mo., og mens du er i tjenesten i Jerad B. Allen & Company, superintended sette damp varmeanlegg anlegget inn i St. Louis vanvittige Asylum og ble også foreman på strykejernet arbeid på den store Eads broer [St.  Louis MO].


Han opprettet smelting fungerer på rik Bakke, MO for Jay kunne og krukke Bros, til en kostnad av $150, 000 og 1894 trakk seg tilbake fra næringsliv til en frukt gård nær Bunker Hill Ill.


dette livet ikke var aktiv nok for ham, imidlertid, og han aksepterte et tilbud til San Antonio Texas for å bygge et anlegg for canning den berømte meksikansk lekkerbisken, chili con-carney og mens det gjorde den første maskinen for å kunne male Chili Peppers. Han ble deretter interessert i pacific coast og dens muligheter, og i 1892 kom til i Anacortes, hvor han bygde en koselig suburban hjem og hadde en modell gård i små porsjoner. Den Nesseth hjem er notert for grundighet som alt var gjort.


Hvis tappes av sitt land, det var gjort i de mest vitenskapelig måte. Hans frukter var av herligste varianter, og trærne hadde den beste pleie. En flott kjæreste av blomster. Hans hjem var like attraktive som en profesjonell Blomsterhandler kunne ha gjort det. Opp til den tid død av Fru Nesseth i september, det var en av gledene i livet på i Anacortes å gå til dette velholdte home, hvor alle var velkomne. Mr. Nesseth var en flott reader og et bredt anlagt tenker i tillegg. Han likte det samfunnet av unge, var Jolly, og aldri lei av underholdende vennene hans.


Mr. Nesseth ble gift i 1847 i Boston til Harriet Jane hvit til hvem ble født ti barn, fem sønner og fem døtre som åtte er fortsatt levende av disse Thomas D. og George D. i Pittsburg Kansas, John Warren på Nevada MO, Frank E. på Bunker Hill syk, Joseph W. i Pennsylvania, Fru av A. Watkins på Moskva Idaho, Fru Henrietta remskiven på Wellington Wash. , og Fru Minnie burde Robinson av denne byen, Paul V. Nesseth, også av denne byen, er en vedtatt sønn.



Mr. Nesseth ble sentrum om en uke siden, men siden da hadde blitt gradvis synker, resultatene av en av trengsler. Han virket til å realisere den tilnærmingen til døden, og hadde datteren hans er kommet til ham. Han gav retninger som til disposisjon av hans effekter med presisjon og at preget hans forretningssammenheng gjennom på.

Begravelsen kunngjort for fredag ettermiddag ved 2 O'clock fra residence REV. Mr. Covington vil ha ansvar for tjenester.

Utgivelse: 12. april 1900
Tittel: ukentlig amerikansk, i Anacortes, Washington torsdag

i Anacortes Museum
1305 8
i Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Made in Mitchell South Dakota