Sunday, October 26, 2014

John Vipond Woodhouse født i Lancaster England. Januar 10, 1827, døde i Anacortes på April 12, 1900




John Vipond Woodhouse født i Lancaster England. Januar 10, 1827, døde i Anacortes på April 12, 1900

Denne skitse kom til USA i en alder af 14 år, og blev ansat ved hans Step-Father J Crashaw [Joseph 'Joe' Crashaw] en gulvtaeppefabrikant af Boston Massachusetts. Ved det fyldte 16 år, [ 1843] han velinpapir det første stykke af Bruxelles tæppe i Amerika, og den livstråd, som denne blev vævet blev udstillet af hans far på Centennial i Philadelphia. I 1856 tog han første lokomotiv til nummereringen region omkring Eau Galle, Wisconsin, i ti år administreret et sav mill for virksomheden af Knapp, Stout & Company.


Fra det tidspunkt gik han til St. Louis Mo. lede , og samtidig i Jerad B. Allen & Company, superintended sætte dampen varme anlæg i St. Louis vanvittig asyl og blev også arbejdsformænd af jern arbejde på de store Eads broer [St.  Louis MO].


Han oprettede højovnene i rige Hill, MO Jay Gould og Pitcher Bros, til en pris på $150, 000 og 1894 pensioneret fra erhvervslivet til en frugt gård nær Bunker Hill Ill ligger også


dette liv ikke var aktiv nok for ham, og han accepterede et tilbud til San Antonio Texas til at opføre en fabrik til konservering den berømte mexicanske delikatesse, chili con-carney og mens der gjorde den første maskine til at male chili peppers. Han blev interesseret i stillehavskysten og dens muligheder, og i 1892 kom til Anacortes, hvor han byggede en hyggelig forstad hjem og havde en model gård i små portioner. Det Woodhouse hjem er noteret for den grundighed, hvormed alt var gjort.


Hvis drænes hans jord, det skete i den mest videnskabelige måde. Hans frugter var mest udsøgte kødudskæringer sorter, og træerne havde den bedste pleje. En stor elsker af blomster. Hans hjem var så attraktivt som professionel blomsterhandler kunne have gjort det. Op til tidspunktet for død af frøken Woodhouse sidste september, var det en af glæden ved livet i Anacortes til at gå til dette velholdte hjem, hvor alle var velkomne. Mr. Woodhouse var en stor læser og et bredt orienterede filosof. Han kunne lide det samfund de unge, var jolly, og aldrig træt af underholdende hans venner.


Mr. Woodhouse blev gift i 1847 i Boston af Harriet Jane hvid hvem blev født 10 børn, fem sønner og fem døtre hvoraf otte stadig lever af disse Thomas D. og George D. ved Pittsburg Kansas, John Warren på Nevada MO, Frank E. på Bunker Hill syg, Joseph W. i Pennsylvania, frøken Carrie A. Watkins Moskva Idaho Mrs. Henrietta remskive på Wellington Washington og frøken Minnie Robinson i denne by, Paul V. Woodhouse, også i denne by, er en vedtaget søn.



Mr. Woodhouse blev centrum for en uge siden, men siden er blevet gradvis synker, resultaterne af en komplikation af børnesygdomme. Han lod til at forstå den tilgang til døden, og hans datter kommer til ham. Han gav instruktioner om dispositionen af hans effekter med præcision og omhu at karakteriseret hans forretninger gennem.

Begravelsen annonceret til fredag eftermiddag kl. 2 fra residence REV. Mr. Covington vil have betaling for tjenesteydelser.

Offentliggørelse: 12. april 1900
Titel: ugentlige amerikanske Anacortes, Washington torsdag

Anacortes Museum
1305 8th
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments: