Sunday, October 26, 2014

John Vipond Woodhouse gimė Lancaster Anglijoje. 1827 M. sausio 10 d. , mirė 1900 m. balandžio 12 d. d. Anacortes



John Vipond Woodhouse gimė Lancaster Anglijoje. 1827 M. sausio 10 d. , mirė 1900 m. balandžio 12 d. d. Anacortes

Ši tema eskizas atvyko į Amerikos eidamas 14 metus, ir į darbą, jo žingsnis-tėvas J Crashaw [Joseph "Joe" Crashaw ] kilimų gamintojas Bostono Massachusetts. Eidamas 16 metus, [1843 ] jis išaudiei pirma Briuselio kilimą pagaminta Americas, ir pagal tai buvo austi šmėkšojame jo žingsnis buvo eksponuojami ne Filadelfijos šimtųjų tėvui. Per pirmą 1856 m. jis dalyvavo garo variklio numeraciją regione aplink Eau Galle, Wisconsin, dešimt metų valdžiusių pamatė Ch. Knappas įmonės gamyklos, į kūną ir įmonės.


Nuo tada jis atiteko St. Louis mėn. , ir nors dėl Jerad B. Allen ir įmonės, manipuliuoti pradėti garo šilumos elektrinės į St. Louis beprotnamį meistras, taip pat geležies darbą puikiai EADS tiltų [g.  Louis MO].


Jis sukūrė lydymo darbų turtinga kalno, MO už Jay Gould ir ąsotis Bros, kurios kaina $150 , 000 ir 1894 metų į pensiją iš verslo gyvenimo į vaisių fermoje bunkerį kalno Ill.


Tai nebuvo pakankamai aktyvi gyvenimo jam, tačiau ir jis priėmė pasiūlymą į San Antonio Texas dėl augalų konservuoti garsus Meksikos kojoms, paprikos con-carney, nors pirmą aparatas sėkmingai sumalti aštriosios paprikos. Tada jis susidomėjo ramiojo vandenyno pakrantės ir jos galimybės, ir 1892 metais atvyko į Anacortes, kur jis pastatytas jaukią priemiesčių pradžia ir modelio ūkyje mažomis porcijomis. Su Woodhouse pradžia yra pažymėti už nagrinėjimo kruopštumas viskas buvo padaryta.


Jei nusausinta jo žemės, tai buvo padaryta daugiausia mokslo būdu. Jo vaisiai buvo choicest veisles, ir medžiai yra geriausios priežiūros. Didelis mylėtojas gėlių. Jo pradžia buvo patraukli, kiek galėjo būti profesionalus floristas. Iki to laiko E. Woodhouse mirties praėjusį rugsėjį, tai buvo vienas iš gyvenimo malonumai Anacortes vykti į šią gerai saugoma namo, kur visi buvo sveiki. Buvo didelis skaitovas, p. Woodhouse platų galvoje mąstytojas. Jis mėgo visuomenę jaunus žmones, buvo malonus, ir niekada pavargo smagus jo draugai.


- 1847 M. buvo vedęs Woodhouse ne Boston į Harriet Jane balta kam gimė dešimt vaikų, kurių penki sūnus ir penkias dukteris aštuonių gyvena šių Thomas D. ir George D. d. Pittsburg Kansas, John Warren, Nevada MO, Frank E. į bunkerį kalno serga, Joseph W. Pensilvanijoje, E. Carrie A. Watkinsas Maskvos Idaho, E. Henrietta skriemulį Velingtone išskalbti. , ir E. Minnie Robinson šio miesto, Paul V. Woodhouse, šis miestas, yra priimtas sūnus.



Ponas Woodhouse prieš savaitę buvo centre apie bet nuo tada nuosekliai neviltį, rezultatais komplikacija rūpesčių. Atrodė, kad jis supranta požiūris dėl mirties, ir jo dukters"s pas jį. Jis davė nurodymus, į jo poveikį su tikslumo ir pasirūpinti, kad apibūdino savo verslo santykiuose,.

Penktadienio popietę laidojimo", d. 2 val. nuo jų gyvenamosios vietos - red. Covington bus atsakingu už paslaugas.

Publikavimas: 1900 m. balandžio 12 d.
pavadinimas: "Savaitraštis Amerikos Anacortes, Vašingtone,


1305 8 -
Anacortes ketvirtadienį Anacortes muziejus, WA 98221-1833

[360 ] 293 -1929 m.

No comments:

On this Day Bette Davis was Born