Sunday, October 26, 2014

John Vipond Woodhouse' i sündinud Lancaster Inglismaa. 10. Jaanuar 1827, suri kell ANACORTES 12. aprillil 1900



John Vipond Woodhouse' i sündinud Lancaster Inglismaa. 10. Jaanuar 1827, suri kell ANACORTES 12. aprillil 1900

Selle joonise järgi teema tuli Ameerikasse 14 aastat, vanus ja astus teenistusse tema Step-Father J Crashaw [Joseph "Joe" Crashaw] a vaip tootja Massachusettsi Bostoni. At the age 16 aastat, [1843 all ] ta kudus esimest tükki Põhja- ja Lõ Una-ameerika , Brüsseli vaipa tehtud ja telgedel kootud oli eksponeeritud kohta, millele see oli tema samm isa saja aasta Philadelphias. 1856. Aastal võttis ta esimese aurumootoriga numeratsiooniga Eau galle piirkonnas ringi, Wisconsin, kümme aastat õnnestus tal saeveski firma jaoks Knapp, priske & Company.


Sellest hetkest alates läks ta St. Louis Mo , ja teenistuses Jerad B. Allen & Company, koordineeris kallal auru kütte sisse ja oli ka St. Louis hullumajas Foreman raudse töö suure EADS sillad [St.  Louis Mo].


Ta lõi nende väljasulatamisel töötab rikas Hill, Mo jaoks ja viskajat Jay Gould Bros, hinnaga 150, 000 ja 1894 käibelt kõrvaldatud alates äri elu Bunker Hill haige. Puu- talu lähedal


selle elu polnud piisavalt aktiivne, ent ja ta vastu pakkumise San Antonio Texas püstitada tehase konservimiseks mõeldud kuulus mehhiko delikatess, Chili con-Carney ja samal ajal seal tegin esimese masina, et edukalt rutiinselt Vürtspaprikad. Seejärel sai temast huvitatud Vaikse ookeani ranniku ja selle võimalusi, ja 1892. aastal tuli ANACORTES, kus ehitas ta õdusa äärelinna koju ja olin modell talu väikeste tükkidena. Selle Woodhouse' i kodu on täheldatud, et nende põhjalikkus koos mis kõik oli tehtud.


Kui tühjaks kurnatud tema maad, tehti seda kõige teadusliku viisil. Tema viljade sortide olid parim, ja puud olid eest hoolitsetakse. Suur armastaja lilli. Tema kodu oli nii atraktiivsed, kui elukutseline lilleseadja juurde oleks võinud teha. Kuni surm mullu septembris proua Woodhouse' i, see oli üks elu rõõmud ANACORTES seda tegema juures heas korras kodu, kus kõik olid teretulnud. Hr Woodhouse' i oli suur lugeja ja laia meelestatud mõtleja. Talle meeldis noorte ühiskonnaelus, oli lõbus, meelelahutuslik oma sõprade ja väsinud kunagi.


Hr Woodhouse' i oli abielus 1847 aastal Bostoni Harrieti Jane valge kellele sündis kümme last, viis poega ja viis tütart neist kaheksa elavad ikka veel nende Thomas D. ja George D. Pittsburg Kansas, John Warren at Nevada Mo, Frank E. Bunker Hill haige, Joseph W. Pennsylvaniast, proua Carrie A. Watkins Moskva Idaho, proua Henrietta rihmaratas sõlmitud Wellingtonis Wash. , ja proua Minnie Robinson selle linna, Paul V. Woodhouse' i, ka see linn, on adopteeritud poeg.



Hr Woodhouse' i olin kesklinnas umbes nädal tagasi aga kuna siis oleks olnud järk-järgult põhja, tüsistus tulemused mured. Ta tundus olevat realiseerida lähenemine surmast, ja oli oma tütre tule temaga. Ta andis suunad meelelaad täpsusega oma mõju ja huvita, et iseloomulik olnud tema äriasjadest läbi.

Matustel reede pärastlõunal kuulutati välja kell 2 paiku alates elamisloa REV. Mr. Covington on tasuta teenuste kohta.

Väljaanne: 12. aprillil 1900
pealkiri: iganädalase Ameerika, ANACORTES Washington neljapäev

ANACORTES muuseum
1305 8.
ANACORTES, Wa 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Made in Mitchell South Dakota