Sunday, October 26, 2014

John Vipond Woodhouse γεννήθηκε στο Lancaster Αγγλίας. 10 Ιανουαρίου 1827, πέθανε στο Anacortes στις 12 απριλίυ 1900



John Vipond Woodhouse γεννήθηκε στο Lancaster Αγγλίας. 10 Ιανουαρίου 1827, πέθανε στο Anacortes στις 12 απριλίυ 1900

Το αντικείμενο του παρόντος Σκίτσο ήρθε στην Αμερική σε ηλικία 14 ετών, και άρχισε η πρόσληψη του Step-Father J Crashaw [Joseph "Joe" Crashaw] ενός κατασκευαστή ταπήτων στη Βοστόνη της Μασαχουσέτης. Σε ηλικία 16 ετών, [ 1843] που ύφανε το πρώτο κομμάτι των Βρυξελλών μοκέτα που πραγματοποιήθηκαν στη Βόρεια και Νότια Αμερική, και τον ασφαλισμένο κατά την οποία η παρούσα ήταν υφαντά είχε εκτεθεί από κλιμάκιο Πατέρα κατά την εκατονταετία στην Φιλαδέλφεια. Το 1856 πήρε πρώτη ατμομηχανή στην αρίθμηση περιοχή Eau Galle, Wisconsin, για δέκα χρόνια κατάφερε ένα πριόνι mill για την εταιρεία Knapp, ζουμερή & Company.


Από το σημείο αυτό πήγε στο St. Louis οξινικού μολυβδαινίου , και ενώ στην υπηρεσία της Jerad Β. Άλεν & Company, superintended βάζοντας το διακόπτη ατμού θέρμανσης εγκαταστάσεις στο St. Louis παρανοϊκή Ασύλου και ήταν επίσης προϊστάμενος παραγωγής από το σίδερο εργασίες για την μεγάλη Eads γέφυρες [Αγ. Louis MO].


Ο ίδιος δημιούργησε τις υψικαμίνους στο πλούσιο έδαφος με κλίση, MO Jay Gould και το τρύπιο κανάτι Bros, με κόστος $150, 000 περίπου και το 1894 συνταξιοδοτήθηκαν από επιχειρηματική ζωή σε φρούτα αγρόκτημα κοντά σε καύσιμα Hill Ill.


αυτή η ζωή δεν ήταν ενεργός αρκετή για τον ίδιο, όμως, και αποδέχτηκε μια προσφορά προς το San Antonio Texas για να στήσει ένα εργοστάσιο κονσερβοποιίας για την περίφημη του Μεξικού εδεσμάτων, chili con-carney, ενώ δεν γίνεται το πρώτο μηχάνημα που αλέθει επιτυχώς πιπεριές. Τότε, άρχισε να δείχνει ενδιαφέρον για την ακτή ειρηνικού και τις δυνατότητες, και το 1892 άρχισε να Anacortes, όπου είχε κατασκευαστεί μια ζεστής προαστιακό σπίτι και είχε ένα πρότυπο αγρόκτημα από μικρές μερίδες. Ο Woodhouse σπίτι έχει σημειωθεί για την επιμέλεια με την οποία ό,τι έγινε.


Αν είναι να αδειάσουμε τη γη, αυτό έγινε με τον πιο επιστημονικό τρόπο. Τα φρούτα ήταν choicest ποικιλίες, και τα δέντρα είχαν την καλύτερη δυνατή φροντίδα. Ένας μεγάλος λάτρης των λουλουδιών. Η οικία ήταν ως ελκυστική ως επαγγελματίας florist θα μπορούσε να το έχει κάνει. Μέχρι τη στιγμή του θανάτου του η κα Woodhouse πέρυσι τον Σεπτέμβριο, ήταν μία από τις χαρές της ζωής στη Anacortes για να μεταβείτε σε αυτήν φυλάσσονται στο σπίτι, όπου όλα ήταν ευπρόσδεκτη. Ο κος Woodhouse ήταν ένα μεγάλο οδηγό και ένα ευρύ πνεύμα στοχαστής καθώς και. Του άρεσε η κοινωνία των νέων, ήταν jolly, και ποτέ δεν κουράζεται να διασκεδάζει τους φίλους του.


Ο κος Woodhouse είχε παντρευτεί το 1847 στη Βοστόνη για να Harriet Jane λευκό για τους οποίους γεννήθηκε δέκα παιδιά, πέντε γιους και πέντε κόρες από τους οποίους οκτώ εξακολουθούν να ζουν οι Thomas Δ. και Γιώργος Δ. στο Κάνσας Pittsburg, Τζον Γουόρεν στη Νεβάδα MO, Frank E. στο υπόγειο καταφύγιο Hill άρρωστος, Joseph W. στην Πενσυλβάνια, κα η Κάρι Αουέρ A. Τζούλια Ουάτκινς στη Μόσχα Άινταχο, κα Ενριέτα τροχαλία στο Γουέλινγκτον Wash. , και με την κα Minnie Robinson αυτής της πόλης, Paul V. Woodhouse, επίσης από αυτήν την πόλη, είναι γιος του εκδοθεί.



Ο κος Woodhouse ήταν κέντρο της πριν από περίπου μια εβδομάδα από τότε όμως είχε σταδιακά ναυάγιο, τα αποτελέσματα από μια επιπλοκή των ταραχών. Φάνηκε να συνειδητοποιήσουμε την προσέγγιση του θανάτου, και είχε την κόρη του έρχονται σε αυτόν. Έδωσε τις κατευθύνσεις ως προς τις διαθέσεις του εφέ με την ακρίβεια και προσοχή που χαρακτηρίζεται ο επιχειρηματικές συναλλαγές μέσω της.

Η κηδεία ανακοίνωσε για την Παρασκευή το απόγευμα στις 2 O'clock από την διαμονή της ΑΝΑΘ. Ο κος Covington θα έχουν δωρεάν υπηρεσιών.

Δημοσίευση: 12 απριλίυ 1900
Τίτλος: εβδομαδιαίο Αμερικανικό, Anacortes, η Ουάσινγκτον Πέμπτη

Anacortes Μουσείο
1305 ο 8ος
Anacortes, WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

On this Day Bette Davis was Born