Sunday, October 26, 2014

John vipond Woodhouseová narodil v Lancaster Anglie. Leden 10, 1827, zemřel na anacortes 12. dubna 1900




John vipond Woodhouseová narodil v Lancaster Anglie. Leden 10, 1827, zemřel na anacortes 12. dubna 1900

Předmětem tohoto náčrt přijel do Ameriky ve věku 14 let, a vstoupil do zaměstnat jeho step-father j crashaw [Joseph "Joe" crashaw] koberec výrobce z Bostonu do Massachusetts. Ve věku 16 let, [1843] On tkalo první kousek z Bruselu koberec v Americe, a tkalcovský stav, kdy to bylo tkané byl vystaven podle jeho krok otec na stého ve Filadelfii. V roce 1856 si vzal první parní číslování oblast kolem eau Galle, Wisconsin, deset let podařilo viděl Mill pro firmu Knapp, statná & Company.


Od toho okamžiku zašel do St. Louis mo., a zatímco ve službách jerad B. Allen & Company, při uvedení parní vytápění zařízení do St. Louis blázinci byl také Foreman železné prací na toto velké EADS mosty [St. Louis mo].


Vytvořil tavení pracuje v bohatých Hill, Mo pro Jay Gould a džbán bráchové, a to za cenu $150, 000 a 1894 odešel z podnikatelského života na ovoce farmu poblíž Bunker Hill Illinois


tenhle život nebyl dostatečně aktivní pro něho však a přijal nabídku do San Antonia Texasu se vzpřímeně kytka pro konzervárenský slavná mexická delikatesa, Chili con-Carney A zatímco tam udělal první stroj úspěšně grind chilli papričkami. Potom se stal zájem pobřeží Pacifiku a jeho možnostmi, a v roce 1892 přišel anacortes, kde vystavěl útulné Suburban domů a měl vzorovou farmu v malé porce. Pan Woodhouse se domů je upozornit na důkladnosts níž bylo vše hotovo.


Pokud se vyprázdnil svou půdu, to bylo v většina vědeckých způsobem. Jeho plody byly z nejvybranější odrůd a stromy se nejlepší péči. velkým milovníkem květiny. Jeho dům byl tak atraktivní jako profesionální květinář by se to. Až v době úmrtí Paní Woodhouseová loni v září, byl to jeden z radosti života na anacortes jít na tu dobře udržované domů, kde byli všichni vítáni. Pan Woodhouse se velký čtenář a širokou orientovaní myslitel. Miloval ten společnosti mladých lidí, byl veselý, a nikdy neunaví zábavné jeho přátelé.


Pan Woodhouse se oženil v r. 1847 v Bostonu, aby Harriet Jane bílýs kým se narodil deset dětí, pět synů a pět dcer z nichž osm stále žijí těchto Thomas d. a George D. Na zde Kansas, John Warren v Nevadě Mo, Frank E. na Bunker Hill nemocný, Joseph W. v Pensylvánii, paní Carrie A. Watkins moskevské Idaho, paní Henrietta kladka ve Wellingtonu Washington, a paní Minnie Robinson z města, Paul V. Woodhouseová, také ve městě, je adoptovaný syn.



Pan Woodhouse byl ve městě asi před týdnem ale od té doby se postupně klesá, výsledky komplikací potíží. Zdálo se, že si uvědomit, že přístup k smrti, a měl dceru za ním přijít. Dal směry týkající se uspořádání jeho účinkys přesností a péčí, kterou charakterizovala jeho obchody prostřednictvím.

Pohřeb oznámila v pátek odpoledne v 2 hodin od rezidence na rev. Pan covington bude mít starosti služeb.

Publikace: 12. dubna 1900
Název: týdenní Američan, anacortes, Washington čtvrtek

anacortes muzeum
1305 8th
anacortes, Wa 98221-1833

[360] 293-1929

No comments:

On this Day Bette Davis was Born