Sunday, October 26, 2014

John Woodhouse Vipond Lancaster született Angliában. 1827. 10., Anacortes halt meg a 1900. 12.





John Woodhouse Vipond Lancaster született Angliában. 1827. 10., Anacortes halt meg a 1900. 12.

Ez a vázlat lett az amerikai 14 éves korában lépett be a foglalkoztató, és az ő Step-Father J Crashaw [József] a szőnyeg "Joe" Crashaw gyártó Boston Massachusetts. A 16 éves korában, [ 1843] - nálunk az első darab a brüsszeli szőnyeget készíteni az amerikai, és a szövés szövet volt ezen volt kiállítva a Százéves-szigetnek nevezik az apja a Philadelphiában. Az első gőzmozdony 1856 vette körül a számozási terület Eau Galle, Wisconsin, tíz éve láttam egy malom a cég Knapp, & Company.


Ettől a ponttól kezdve a Szent Lajos hónap, míg a "B" Jerad Allen & Company, kiabáltak a gőz fűtőmű a St. Louis és őrültek házában is volt a nagy vas Eads híd [St.  Louis MO].


Ő hozta létre a kohóban dolgozik Rich Hill, Jay Gould MO a Bros és a kancsó, a költség, 000 150 dollárt és visszavonult az üzleti életben 1894-Bunker Hill közelében egy gyümölcs ill.


ez az élet nem volt aktív, és elég neki, de ő is elfogadott egy ajánlatot a felálló Texas növény San Antonio a konzervipar, a híres mexikói chili con-mutatványos, míg az első gép, amely sikeresen meg chili paprika. Aztán lett a csendes-óceáni partja mentén, a lehetőségek, és a 1892 is, ahol az Anacortes építtetett egy külvárosi otthonába és a modell gazdaság kis adagokban. Otthon meg kell jegyezni a Woodhouse az alaposság és mindent ami történt.


Ha kell csepegtetni, ez volt a legnagyobb tudományos módon. A gyümölcsöket a legpompásabb fajták voltak, és a fák a legjobb. A nagy szerelmes virág. Ő volt otthon olyan vonzó, professzionális boltoskisasszony volna. Az asszony halálát Woodhouse szeptember végén, hogy ez volt az élet örömeit, Anacortes menni haza a jól tartott, ahol mindenki üdvözli. Woodhouse úr volt az olvasás és a gondolkodás széles gondolkodó is. Tetszett neki a társadalom, a fiatalok vidám, és szórakoztató a barátai.


Woodhouse úr ment feleségül 1847-ben, Bostonban a Harriet Jane fehér akinek volt tíz gyermek született, akik közül öt fia és öt lánya nyolc még mindig él az a Thomas D. és George D. a kormányosok érkeztek, hogy Kansas John Warren a Nevada MO, Frank E. a Bunker Hill, Joseph W. Pennsylvaniában, Carrie a Watkins Moszkvában, Mrs. Henrietta kerekét Wellington Wash. , és Minnie Robinson ebben a városban is, Paul V. Woodhouse, ez a város, egy fogadott fia.



Woodhouse úr volt belvárosi körülbelül egy héttel ezelőtt volt de azóta fokozatosan süllyedtek, a tavaknál a gondjaikról. Talán a halál volt, és a lányát is. Azt, hogy a természete a hatások és ügyeljen arra, hogy a pontosság jellemzi az üzleti Belgiummal át.

A temetés jelentette be pénteken délután 2 órakor a tartózkodási hely a Ford. Covington úr lesz a szolgáltatás.

Kiadvány: 1900. 12.
cím: heti amerikai, Anacortes,

Anacortes múzeum csütörtökön Washingtonban

, Anacortes 1305 8 WA 98221-1833

[ 360] 293-1929

No comments:

Awesome