Sunday, October 26, 2014

John Woodhouse Vipond rojen v Lancaster Anglije. 10. Januar 1827, umrl v Anacortes v 12. April 1900



John Woodhouse Vipond rojen v Lancaster Anglije. 10. Januar 1827, umrl v Anacortes v 12. April 1900

Predmet tega skico prišel v Ameriko na starost 14 let, in vnesli zaposlujejo svoje Step-Father J Crashaw [Joseph 'Joe' Crashaw] preprogi izdelovalec Boston Massachusetts. Pri starosti 16 let, [ 1843] je rojevale prvi del Bruselj talno oblogo iz Severne in Južne Amerike, in kabelski snopi na katerih je bilo to tkanine je bil razstavljen njegov korak oče stote obletnice v Filadelfiji. Leta 1856 je bil prvi parni stroj s številčenjem regija okrog Eau Galle, Wisconsin, za deset let vodil žaga za podjetje Knapp, čokat & Company.


S tega stališča je odšel v St. Louisu Mo. , in v službi Jerad B. Allen & Company, superintended pomika pare toplarna v St. Louisu nori azila in je bil tudi delovodja železne delo o velikih Eads mostov (cerkev sv. Louis MO].


Ustvaril je taljenje deluje na bogati Hill, MO za Jay Gould in vrč Bros, ki je stala $150, 000 in 1894 umaknil iz poslovnega življenja na sadje kmetijo v bližini Bunker Hillu Ill.


to življenje ni bilo dovolj dejavno zanj, vendar, in ga je sprejel ponudbo, da San Antonio Texas zidati novo tovarno za proizvodnjo konzerv slavni mehiški delikatesa, chili con-carney in medtem ko je bila prvi stroj za mletje uspešno chili peppers. Nato je začel zanimati v pacifiški obali ter možnosti, ki jih nudi, in leta 1892 je prišel v Anacortes, kjer je zgradil Cosy primestnega domov in so imeli model farm majhnih delov. Na Woodhouse domov je bilo za temeljitost s katero je vse bilo opravljeno.


Če je izpraznjen njegovo zemljo, je to storila v večini znanstvenih način. Njegovi sadeži so bili choicest sorte dreves je imela najboljšo oskrbo. Velik ljubitelj cvetja. Njegov dom pa je bila tako privlačni kot poklicni cvetličar nebi. Do trenutka smrti ga. Woodhouse Septembra lani je to ena izmed radosti življenja v Anacortes iti v to urejenih domov, kjer so bili vsi vabljeni. G. Woodhouse je bil super čitalnika kartice in širokem mislečih mislec. Ljubil je družba mladih, je bil čudovit in ni nikoli utrujen zabavnih njegovi prijatelji.


G. Woodhouse poročena je bila leta 1847 v Boston, kjer bodo Harriet Jane bele do njiju je bil rojen deset otrok, pet sinov in pet hčera od katerih osem so še vedno živi od teh Thomas D. in George D. Pittsburg Kansas, John Warren na Nevadi MO, Frank E. v Bunker Hillu bolnih, Joseph W. v Pennsylvaniji, ga. Carrie A. Watkins v Moskvi Idaho, ga. Henrietta jermenice v Wellingtonu mesto , in ga. Minnie Robinson tega mesta, Paul V. Woodhouse, tudi tega mesta, je sprejel sin.



G. Woodhouse je bil v centru mesta pred enim tednom in od takrat so postopoma propadala rezultati zaplet pomagala. Zdelo se mu je, da spoznamo pristop smrt, pa je njegova hčerka je pridejo k njemu. Pa mu je dal navodila, odlaganje njegovo učinki, ki se pri skrbno in natančno to njegovo poslovanje zaznamovano s pomočjo.

Na pogrebu napovedana za Petek popoldne na 2. ure od prebivališča na rev. G. Covington bo brezplačno storitev.

Objava: 12. April 1900
Naziv: Tedensko ameriški, Anacortes v Washingtonu četrtek

Anacortes Muzej
1305 8.
Anacortes, WA 98221-1833
[ 360] 293-1929

No comments: