Tuesday, October 28, 2014

Laura Ingalls παράλογων συγγραφέας, Πεθαίνει σε 90 10 Φεβρουαρίου 1957




Laura Ingalls παράλογων συγγραφέας, Πεθαίνει σε 90 10 Φεβρουαρίου 1957

ο συγγραφέας του το Μικρό σώμα
σειρά για τα παιδιά ήταν
μια Ex-News χαρτί Editor

MANSFIELD, Οχάιο, Φεβρουάριος 10 [AP] κα Laura Ingalls παράλογων, συγγραφέας του "Little House" Σειρά παιδικών βιβλίων, πέθανε χθες σε αγρόκτημα κοντά εδώ μετά από μακρά ασθένεια. Ηλικία ήταν 90.

Έγραψε βιβλίο πρώτο σε ηλικία 65.

Η κα παράλογων έγραψε το πρώτο βιβλίο το 1932 σε ηλικία 65 ετών. Η κα παράλογων. Μετά την επιμονή της η κόρη της, αυξήθηκε παράλογων Lane, η ίδια η μυθιστοριογράφος, η κα παράλογων υπενθύμισε τις πρώτες ημέρες όπως ένα παιδί της pioneer οικογένειά του στο "μικρό σπίτι στο μεγάλο ξύλο."

η ιστορία της είπε το Ουισκόνσιν όπου γεννήθηκε και από την οποία η οικογένειά του ένα βαγόνι που καλύπτονται από Ινδικό έδαφος. Οι περιπέτειες τους είχαν περιγραφεί στο μικρό σπίτι του Prairie."

ένας δάσκαλος στην ηλικία των 15, έγινε μια νοικοκυρά καθυστέρησε τρία χρόνια μετά το γάμο να Almonzo James παράλογων το 1885. Πέθανε το 1949 σε ηλικία 92 ετών.

Μετά τη γέννηση της κόρης τους Wilders, μετακινούνται από De Smet Νότια Ντακότα στην Φλόριντα, που αργότερα πήγε στο Ozarks. Έγινε διάσημος για τα βιβλία της και την πιπερόριζα ψωμί.

Η κα παράλογων ήταν, για δώδεκα χρόνια αρχισυντάκτης του Μιζούρι Ruralist. Επίσης είχε πουλερικών editor του Σαιντ Λούις Star και συγγραφέας του περιοδικού άρθρα πριν γίνει συγγραφέας των βιβλίων.

Τα βιβλία της περιλαμβάνονται "ο μακρύς χειμώνας", δήλωσε στις όχθες του ρυακιού δαμάσκηνο", από τις όχθες της Λίμνης αργύρου," "γεωργό αγόρια ιστορία του συζύγου της στην παιδική ηλικία, και "τα χαρούμενα Χρυσή χρόνια."

η κα παράλογων βιβλία έχουν μεταφραστεί σε τρεις γλώσσες το 1949 μια βιβλιοθήκη στο Mansfield ήταν αφιερωμένη προς τιμήν της.

Η Παιδική Βιβλιοθήκη σύνδεσης που δημιουργείται η Laura Ingalls παράλογων award 1954 για μία διαρκή συμβολή στη λογοτεχνία για παιδιά. Η κα παράλογων ήταν ο πρώτος δικαιούχος του το μετάλλιο.

Η Νέα Υόρκη δόντι
δημοσιεύθηκε: 12 Φεβρουαρίου 1957

No comments:

On this Day Bette Davis was Born