Tuesday, October 28, 2014

Laura Ingalls henüz Yazar, Öldü 90 Şubat 10, 1957






Laura Ingalls henüz Yazar, Öldü 90 Şubat 10, 1957

Yazarı küçük
çocuklar için Ev Serisi Bir
Ex-News Kağıt Düzenleyici

MANSFIELD, Ohio, Şub. 10 [AP] Bayan Laura Ingalls henüz, yazar, "Küçük Ev" Serisi çocuk kitapları, öldü dün buraya yakın kadının evinde çiftliğinde uzun bir hastalığın ardından. Kadının yaşı, 90.

Kaleme aldığı ilk kitap 65.

Bayan henüz onun yazdığı ilk kitabı 193265 yaşında. Bayan Henüz. Nun ısrarıyla kızı, Gül henüz Lane, bir romancı, Bayan henüz çağrılan ilk günlerinde onu çocuk olarak pioneer ailesi "Küçük Saray, Büyük Ahşap."

hikaye, Wisconsin verdiği demeçte nerede doğdu ve ailesiyle olan bir Hint Topraklarında için kapsanan vagon. Bunların maceralarını da açıklandığı Küçük Saray Çayırın Şarkısı."

öğretmen, 15 yaş, kadın bir ev kadını olarak üç yıl gecikmeli onun için evlilik Almonzo James henüz in 1885. 1949 'Da hayatını kaybetti 92 yaşında.

Doğum sonrası kız çocuklarının Wilders, taşınmış De Ismet Güney Dakota Florida, bu kişilerin daha sonra Ozarks gitti. Kadın var meşhur onun için kitaplar ve onun zencefil ekmek.

Bayan henüz, on iki yıldır editörü Ruralist Missouri. Bakan ayrıca kümes hayvanları editörü olduğu St. Louis Yıldız ile bir yazar olan Dergi makaleleri bir yazar olma önce kitap.

"Onun kitaplarını Uzun Kışlar," kıyılarında Erik Creek," sahiller Gümüş Göl,' 'Çiftçi Erkek' Öyküsü kocası'nın çocukluk, ve "Bu Mutlu Altın Yıl."

Bayan henüz'in kitapları çevrildi 1949 'da üç dilde da bir kütüphane Mansfield bağlanmıştı ona onur vardır.

Çocuk Kitaplığı Derneği kuruldu, Laura Ingalls henüz ödülü için 1954 uzun süreli bir katkıyı edebiyat çocuk. Bayan henüz ilk alıcıya madalya oldu.

New York Diş
Yayın: 12 Şubat 1957

No comments:

On this Day Bette Davis was Born