Tuesday, October 28, 2014

Laura Ingalls mai frenetic autorului, moare la 90 10 februarie, 1957





Laura Ingalls mai frenetic autorului, moare la 90 10 februarie, 1957

Redactor din Casa Putin
Seria pentru Copii era
o Hârtie Ex-News Editor

MANSFIELD, Ohio, Feb. 10 [AP] Doamna Laura Ingalls mai frenetic, autorul "puţin Casa" Seria de cărţi pentru copii, au murit, ieri, la o fermă în apropierea aici după o lungă boală. Varsta ei era 90.

Prima carte scris la 65.

Doamna mai frenetic scris prima ei carte în 1932 la vârsta de 65. Doamna mai frenetic. La insistenta de fiica ei, se ridica mai frenetic Lane, ea insasi un romancier, Doamna mai frenetic amintit ei primele zile ca un copil de familie pioneer in "Mica Casa din lemn mari."

a spus povestea din Wisconsin unde ea s-a născut şi din care familia ei stabilite într-un coviltir de pe teritoriul Indian. Aventurile lor au fost descrise în Casa Mica in preerie."

UN profesor de scoala la varsta de 15, a devenit o gospodina trei ani mai târziu la ei casatoria cu Almonzo James mai frenetic în 1885. A murit în 1949 la vârsta de 92.

Dupa nasterea fiicei lor Wilders, mutat de la sud De Smet avion Dakota in Florida, ulterior, le-a dus la Ozarks. A devenit celebru nu există pentru cărţile ei şi ei turta.

Doamna mai frenetic era, de doisprezece ani editor al Missouri Ruralist. Ea avea, de asemenea, fost editor al pasarilor St. Louis Star şi un scriitor de Revista articole inainte de a deveni un autor de carti.

Cărţile Ei inclus "Iernile lungi, SPUSE pe bancile de pruna Creek," De tarmurile Lacului de Argint," "Fermier Baietilor Povestea pe care sotul ei din copilărie, şi "Aceste Fericit Anii de Aur."

Doamna mai frenetic cartile lui au fost traduse în trei limbi în 1949 o bibliotecă în Mansfield Era dedicat în onoarea ei.

Biblioteca lui de Copii Asociere stabilit de Laura Ingalls mai frenetic award 1954 pentru o contribuţie durabilă pentru literatura pentru copii. Doamna mai frenetic era primul destinatar de medalie.

Cu Dinţi la New York
Publicat: 12 februarie, 1957

No comments:

On this Day Bette Davis was Born