Tuesday, October 28, 2014

Laura Ingalls Wilder kirjailija kuolee 90 10. HELMIKUUTA 1957





Laura Ingalls Wilder kirjailija kuolee 90 10. HELMIKUUTA 1957

kirjoittaja pikku parlamentin
lasten sarjan
Ex-News kirjan editorissa on

MANSFIELD, Ohiossa, Feb. 10 [AP] Rva Laura Ingalls Wilder tekijän, "vähän parlamentti-sarjassa lastenkirjoja, kuoli eilen hänen farmi läheltä pitkäaikaiseen sairauteen. Hänen keski-iän nousu on ollut 90.

Kirjoitti ensimmäinen kirja 65.

Rva Wilder kirjoitti hänen ensimmäinen kirja 1932 65 vuoden iässä. Rva Wilder. Vaatimuksesta hänen tyttärensä, Rose Wilder Lane myönsi romaanikirjailijan idea, Rva Wilder muistutti alkuaikoina hän lapsena perheen pioneerin "vähän parlamentissa suuri puu."

tarinan heille lääketieteellisen tiedekunnan jossa hän syntyi ja josta hänen perheensä esitetyt varten katettu vaunu Intian alueella. Ne suoriutuvat seikkailuistaan on kerrottu vähän parlamentti peittämät preeriat.

opettaja kotoa 15-vuotiaana, hänestä tuli kotiäiti kolme vuotta myöhässä rangaistukseksi Almonzo mennessään naimisiin James Wilder, 1885. Hän kuoli vuonna 1949 vuoden iässä 92.

Markkinakelpoisen eläimen syntymän jälkeen heidän tyttärensä Wilders ja sen voi esimerkiksi siirtää De Smet South Dakota-laitteen Floridassa, myöhemmin he menivät Ozarks. Hän tuli kuuluisaksi siellä hänen kirjoja ja hänen inkivääri leivän.

Rva Wilder oli kahdentoista vuoden ajan editorissa Ruralist Missourin St Louisissa. Hän on myös ollut siipikarjan editorissa St. Louisin Energy Star- ja hän ennen kuin lehti tulossa kirjoittanut lukuisia kirjoja.

Hänen kirjat mukana "talvi on pitkä", raastanut Plum Creek), jonka rannoille Silver Lake", "maanviljelijä poikien tarina penniäkään miehen, ja "Nämä iloinen kultainen vuosi."

Mrs. Wilder kirjoja on käännetty kolmelle kielelle vuonna 1949 kirjasto, Mansfield omisti hänen kunnia.

Children's Library Association vahvisti Laura Ingalls Wilder Award 1954, kestävällä tavalla kirjallisuus lapsille. Rva Wilder oli ensimmäinen vastaanottaja ansiomitalia.

New Yorkin piikki
julkaistu: 12. helmikuuta 1957

No comments:

Made in Mitchell South Dakota