Sunday, October 26, 2014

Louis II, ο Πρίγκιπας του Μονακό 10 Μαίου 1949



Louis II, ο Πρίγκιπας του Μονακό 10 Μαίου 1949


Alton βράδυ Telegraph (Alton του Illinois) Ι
τρίτη, 10 Μαίου 1949 - Σελίδα 4
πηγή:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis ΙΙ% 2C του Πρίγκιπα του Μονακό

πριγκίπισσα περνάει

Louis Honoré Charles Αντουάν Grimaldi
Πηγή:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, πρίγκιπες της Μονακό, είναι νεκρός. Όπως κληρονομική ηγεμόνας της το μικροσκοπικό Πριγκηπάτο της Riviera, με έδρα στο Μόντε Κάρλο, ο Πρίγκιπας ήταν αντιπροσωπευτικές των royalties και τι σημαίνει όταν πραγματικά κυβερνά τον κόσμο.

Μεγάλο μέρος της Louis" εισόδημα προερχόταν από τα τυχερά παιχνίδια "λαμβάνει" στο υπέροχο Monte Carlo. Απέκλεισε άσχημα, με λίγη σκέψη για το λαό. Η μόνη δικαιολογία για να ηγηθεί της κυβέρνησής του ήταν το ατύχημα της γέννησης.

Αυτό δεν είναι ένα κατηγορητήριο από έναν άνδρα μόνο απεβίωσε. Είναι περισσότερο ένα γεγονός-υποστηριζόμενο περιγραφή του αρχαϊκού και απαρχαιωμένου τύπου της κυβέρνησης που υπάρχει σήμερα στον κόσμο, σε σύγκριση με περισσότερο δημοκρατικές κυβερνήσεις.

Μονακό και ο πρίγκιπας Λουδοβίκος ήταν πιόνια στο παιχνίδι των διεθνών δυνάμεων. Η Γαλλία είναι η παραδοσιακή του προστατευτικού του Μονακό και, το 1933, μετά την πτώση χτύπησε στο Μόντε Κάρλο για τυχερά παιχνίδια η Γαλλία χρησιμοποίησε το φορολογούμενος για να δώσει Μονακό χρηματοδοτική ενίσχυση και βοήθησε στην διοικητική αναπροσαρμογές που επιτρέπεται, ο Πρίγκιπας να αποκαταστήσει συνταγματικές εξουσίες κυβέρνηση το 1933.

Ο Λούις ήταν μελαγχολία Πρίγκιπας αδυναμία πλέον του έτους ο Γάλλος Rene Chateau σε Marchais ή τη διαμονή του στο Παρίσι.

Του τρόμου. Ενώ ο ίδιος δεν είχε μεγάλη ζημία, που επιτυγχάνεται χωρίς ιδιαίτερη καλή. Απέκλεισε απλώς για το ίδιο λόγο ότι πιο Royalty παραμένει σε ισχύ, επειδή γεννήθηκε σε αυτό.

Η καριέρα συμφωνούσε με το royal assassin'S creed όλων των αρχόντων οι οποίοι δεν έχουν το σχήμα κεφαλών--- "για το βασιλικό οίκο, του Βασιλικού Οίκου και από το βασιλικό οίκο." Οι άνθρωποι είναι περιστασιακή

No comments:

On this Day Bette Davis was Born