Sunday, October 26, 2014

Louis II, fursten av Monaco 10 maj, 1949



Louis II, fursten av Monaco 10 maj, 1949


Alton kväll telegrafi (Alton, Illinois) I
tisdag, 10 maj, 1949 - Sidan 4
KÄLLA:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C Monacos

prinsessa PASSERAR

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
Källa:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, överste i Monaco, är död. Som ärftlig styresman över det lilla Furstendömet på Rivieran med sitt säte i Monte Carlo, prinsen var företrädare för royalty och vad betyder när det verkligen styr folket.

Mycket av Louis inkomster kom från Gambling "ta" på utmärkt Monte Carlo. Han styrde dåligt med mycket lite för hans folk. Hans enda ursäkt för att hans regering var medfött.

Detta är inte en anklagelse mot en människa bara gick bort. Det är mer ett faktum stöds beskrivning av ålderdomlig och gammaldags typ av regering som finns i världen idag, jämfört med mer demokratiska regeringar.

Monaco och Prins Louis var brickor i spelet av internationella krafter. Frankrike är det traditionella skyddet av Monaco och, i 1933, efter den stora depressionen drabbade Monte Carlo's gambling Frankrike använt sitt eget skattebetalarnas pengar att ge Monaco finansiellt stöd och hjälpte till i administrativa anpassningar som tillåtet, Prince för att återupprätta konstitutionell makt regeringen 1933.

Ludvig var melankoli Prince oförmåga de flesta år hans franska Chateau på Marchais eller sin bostad i Paris.

Hans konung är över. Medan han gjorde ingen stor skada, han åstadkommit något stort. Han styrde bara av samma anledning som de flesta Royalty förblir i kraft, eftersom han är född till det.

Hans karriär överensstämde med royal'S creed för alla härskare som inte är bild huvuden--- "för Royal house, i den kungliga kammaren och av Kungliga huset." folket är oförutsedda

No comments:

Made in Mitchell South Dakota