Sunday, October 26, 2014

Louis II, monackého princa 10. Mája 1949



Louis II, monackého princa 10. Mája 1949


Alton večer telegraf (Alton, Illinois) I
utorok, 10. mája 1949 - Strana 4
Zdroj:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C monackého princa

PRINCESS prechádza

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
zdroj:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, monackého kniežacieho rodu, je mŕtva. Ako dedičný vládca drobných kniežatstva na Riviera, so sídlom v Monte Carlo, Prince bol zástupca z licenčných poplatkov, čo znamená, keď je to naozaj upravuje ľudí.

Veľa Louis" príjem pochádza z hazardných hier "prijať" na rozprávkový Monte Carlo. On rozhodol zle, s málo zamyslenie sa pre jeho ľudí. Jediným jeho ospravedlnenie za to, že vedúci jeho vláda bola nehoda narodenia.

To nie je obžalobou človeka len zahynú. Je to viac, podporované popis archaický a zastaralý typ vlády, ktorá existuje v dnešnom svete, v porovnaní s viac demokratických vlád.

Monako a princ Louis boli figúrkami v hre medzinárodné právomoci. Francúzsko je tradičný protektor z Monaka a, v roku 1933, po depresii hit Monte Carlo na hazardných hier Francúzsko používa svoje vlastné dane platiteľa peniaze dať Monako finančnú pomoc a pomohli v správnych úpravám, ktoré povolené, princa na obnovenie ústavné právomoci vlády v roku 1933.

Louis bola melanchólia Prince neschopnosť väčšinu roka jeho francúzsky zámok na Marchais alebo jeho pobytu v Paríži.

Jeho vplyv je viac. Zatiaľ, čo on si žiadne veľké škody, zrealizoval nie veľmi dobré. On rozhodol len z toho istého dôvodu, že väčšina licenčných poplatkov zostane pri moci, lebo sa narodil.

Jeho kariéra sa podriaďované the royal vyznanie všetkých vládcovia, ktorých nie sú perfektne hlavy--- "na kráľovský dom, kráľovský dom a kráľovský dom." ľudia sú náhodné

No comments:

On this Day Bette Davis was Born