Sunday, October 26, 2014

Louis II, Monaco prints 10. mail 1949



Louis II, Monaco prints 10. mail 1949


Alton õhtust Telegraaf (Alton, Illinois) ma
Teisipäev, 10. mai 1949 - 4. lehekülg
allikas:
http://www.newspapers.com/search/#query=louis II " 2c Monaco prints

printsess möödub

Louis Honore Charles Antoine Grimaldi
Allikas:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&grid=7832587&pipi=842535

Louis II, Monaco printsid, on surnud. Nagu pärilikku valitseja (pisike Liechtensteini Vürstiriik Rivieras, koos selle asukoht Monte Carlos, prints oli tüüpiline kuninglikkust ja mis on tähendab kui see tõesti reguleerib inimesed.

Suur osa Louis' tulust hasartmängude "vii" - Monte Carlo. Ta valitses halvasti, väikse arvasin oma rahva eest. Tema ainus vabandus pea eest valitsus oli sünni tõttu.

See ei ole süüdistus mees suri hiljuti. See on rohkem fakt-toetatud kirjeldus arhailise ja vananenud tüüpi valitsuse see eksisteerib ka tänapäeva maailmas, võrreldes rohkem demokraatlikud valitsused.

Monaco ja prints Louis olid etturid mängu rahvusvahelise võimed. Prantsusmaa on traditsiooniline kaitsja Monaco ja, 1933, pärast seda, kui depressioon tabas Monte Carlo on hasartmängude Prantsusmaa kasutada oma maksumaksja raha anda rahalist abi ja Monaco aitasid halduslik kohandumine mis lubatud, prints taastada põhiseaduslikke volitusi valitsuse 1933.

Louis oli melanhoolne prints suutmatus suurema osa aastast oma Prantsuse Chateau at Marchais või tema elukohta Pariisis.

Tema valitsusaeg on läbi. Kui ta tegi halba ei ole hea, ta saavutas nr palju head. Ta valitses vaid selle pärast, et enamik autoritasu jääb võimule, sest ta oli sündinud.

Tema karjäär vastasid kõik valitsejad, kes kuningliku tarbimiskultuse ei joonis riigipead--- "Kuningliku maja, Royal House ja kuningakoja." inimesed on ettenägematud

No comments:

Made in Mitchell South Dakota