Sunday, October 26, 2014

Louis II, Monako princas 1949 m. gegužės 10 d.



Louis II, Monako princas 1949 m. gegužės 10 d.


Alton way vakarą telegrafo (Alton Way, Ilinojaus valstija) I
antradienis, 1949 m. gegužės 10 d. - 4 puslapis
šaltinis:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II 2C Monako princas

princesė praeina

Louis Onorė

http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis Charles Antoine Grimaldi Šaltinis: II, princai, yra mirę. Kaip paveldimas valdovas į mažą Lichtenšteino Kunigaikštystės dėl Riviera, būstinė yra Monte Carlo, PRINCE buvo atstovas honoraro ir ką ji iš tikrųjų reiškia, kai valdžioje yra žmonės.

Daug Louis" pajamų iš azartinių lošimų "priimti" legendinio Monte Carlo. Jis nusprendė blogai, su mažai minties savo žmonėms. Yra tik pasiteisinimas jo vyriausybės vadovas buvo jo gimimo avarijos.

Tai nėra tik kaltinimas žmogus mirė. Tai daugiau faktas remiamų aprašymas ir pasenusi archajiškos tipo vyriausybei, kad egzistuoja pasaulyje, palyginti su daugiau demokratinės vyriausybės.

Monakas ir princas Louis buvo pėstininkais žaidimų tarptautinių įgaliojimus. Prancūzija yra tradicinė gynėjas Monakas ir, 1933 m. , po depresija nukentėjo Monte Carlo"s azartinių lošimų Prancūzija savo mokesčių mokėtojo pinigai suteikti Monakas finansinę pagalbą ir padėjo administracinių pertvarkymų, dėl kurių leidžiama, princo atkurti konstitucines galias vyriausybės 1933 -iaisiais.

Louis buvo melancholijos princas nesugebėjimo dauguma Prancūzijos Chateau per metus jo Marchais arba jo gyvenamosios vietos Paryžiuje.

Jo valdymo laikotarpį. Nors jis ne didelę žalą, jis įvykdytas ne labai gerai. Jis nurodė tik dėl tos pačios priežasties, dėl kurios dauguma honoraro buvimų galios, nes jis gimė.

Jo karjera atitikta royal tikėjimo visų valdovų vadovai iš rezervų - - - kurie nėra paveikslas "dinastijos valdovų rūmų, ir dinastiją." žmonės atsitiktinio

No comments:

Awesome