Sunday, October 26, 2014

Louis II, monaškega kneza 10. MAJ 1949



Louis II, monaškega kneza 10. MAJ 1949


Alton večer Telegraph (Alton, Illinois)
, 10. maj 1949 - stran 4
VIR:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C monaškega kneza

PRINCESA PREHAJA

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
Vir:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, Princa Monaka, je mrtva. Kot dedno ravnilo na drobne Kneževine na rivieri, s sedežem v Monte Carlu, princ je bil predstavnik licenčnine in kaj je pomeni ko je res ureja ljudi.

Veliko Ludvika" dohodek je prišlo iz Igralništvo "vzeli" na čudovite Monte Carlo. Odločilo je slabo, z malo skrbi za svoje ljudi. Njegov edini izgovor za njegovo glavo njegove vlade je nesreča rojstva.

To ni obtoževanje človek samo preminil. To je bolj dejstvo podprte opis arhaičen in zastarel tip vlade, ki obstaja v današnjem svetu, v primerjavi z več demokratičnih vlad.

Monako in princ Louis so lutke v igri mednarodnih sil. Francija je tradicionalni ščitnik Monako in leta 1933, po padcu hit Monte Carlo je igralništvo Francija uporablja lastno davkoplačevalskega denarja, kar bo Monako finančno pomoč in pomagali pri upravne prilagoditve ki dovoljeno je princ za obnovitev ustavnih pooblastil vlade leta 1933.

Louis je bil melanholijo princ nezmožnost večino leta njegovega francoskega dvorca na Marchais ali njegovega bivanja v Parizu.

Njegova vladavina je konec. Medtem ko je ni veliko škodo, je doseženo ne da veliko dobrega. Vladala je le iz istega razloga kot najbolj Royalty turistov na oblasti, saj se je rodil.

Njegova kariera ustrezali royal moto vseh voditelji, ki niso slika glave--- "za Kraljevo hišo, kraljeve hiše in s kraljevo hišo." ljudje so naključne

No comments: