Sunday, October 26, 2014

Louis II, Prensi Monako'nun 10 Mayıs 1949



Louis II, Prensi Monako'nun 10 Mayıs 1949


Alton Akşam Telegraph (Alton, Illinois) I
Salı, 10 Mayıs, 1949 - Sayfa 4
KAYNAK:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C Prensi Monako

PRENSESI geçti

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
Kaynak:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, önderleri Monako, ölüdür. Kalıtsal Olarak egemeni Vatandaşları bu küçük, Riviera, koltuk Monte Carlo, Prens, Telif Hakkı ve temsilcisi nedir bağlanacağı anlamına gelir, kişi gerçekten.

Fazla Louis' gelir geldi Kumar "" Monte Carlo muhteşem. Yanlış yaptı, kendi halkı için akıllarına. Onun için sadece bahane eden hükümetinin başkanı kaza doğum tarihi.

Bu bir suçlama sadece bir adam vefat etti. Bu daha çok bilgi destekli açıklaması hükümet yazın modası geçmiş ve modası geçmiş de var, bugün dünyanın daha demokratik hükümetler.

Monaco ve Prens Louis pawns oldu da uluslararası güçlerin oyunudur. Fransa, Monaco geleneksel koruyucusu ve 1933 sonrasında, depresyon hit Monte Carlo'nun kumar Fransa tane kendi vergi mükellefi vermek için un para Monaco mali yardımı ve idari yardım yapıyorsa hangi izin verilmezse, anayasal yetkilerini geri yüklemek için Önder hükümetin 1933.

Louis, hüzün Prens kullanılamamasından yılın en iyi Fransız Chateau at Marchais veya his residence Paris'te gerçekleştirdi.

Krallığının sona erdi. O sırada hiçbir büyük zarar verecektir, o yok yerine getirdikleri çok iyi. Yaptı fakat aynı nedenle kalıyor çoğu Telif Güç, çünkü doğdu.

Kariyerini dinlediğiniz tüm padişahlar creed royal olan şekil başlıkları--- "Royal house, Kraliyet Düzeni ve Royal House." halk arizi

No comments:

Awesome