Sunday, October 26, 2014

Louis II, prince Monako 10. května 1949



Louis II, prince Monako 10. května 1949


Alton večer telegraf (Alton, Illinois) i
úterý, 10. května 1949-strana 4)
Zdroj:
http://www.newspapers.com/search/#query=louis II% 2c prince Monako

princezna průsmyky

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
zdroj:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&grid=7832587&pipi=842535

Louis II, knížata Monaka, je mrtvý. Jako dědičné vládce maličké knížectví na Riviéře, se sídlem v Monte Carlu, kníže se Zástupce člena královské rodiny a co znamená, že když to opravdu vládne lidem.

Moc Louis "příjmů pocházela z hazardu" "na báječný Monte Carlo. Vládl špatněs malou myslel, že pro jeho lid. Jeho jedinou omluvou za hlavu jeho vlády se stala ta nehoda narození.

Tohle není obžalobou muž právě zemřel. Je to spíše skutečnost podporované popis archaického a zastaralé typ vlády, která existuje v dnešním světě, ve srovnánís více demokratické vlády.

Monako a princ Louis byly pěšci v partii mezinárodní pravomoci. Francie je tradiční ochránce Monako a v roce 1933 po skončení krize zasáhla Monte Carlo sází Francie používá vlastní daňové poplatníky je peníze dát Monako finanční podpory a pomáhal v administrativní úpravy které povoleno, aby nás kníže obnovení ústavní pravomoci vlády v roce 1933.

Louis byl melancholie princ neschopnost většinu roku jeho francouzský zámek na marchais nebo jeho pobytu v Paříži.

Jeho vláda je u konce. Zatímco on neměl žádnou velkou bolest, on dosáhl č. velmi dobré. Vládl pouze pro stejného důvodu, proč většina královských zůstane u moci, protože se narodil.

Jeho kariéra odpovídala Royal Creed ze všech vůdců, kteří nejsou obrázek hlavy--- "Pro Královský dům z královského domu a další královského rodu." Lidé jsou vedlejší

No comments:

Made in Mitchell South Dakota