Sunday, October 26, 2014

Louis II, Prins af Monaco, 10, 1949



Louis II, Prins af Monaco, 10, 1949


Hornslet aften Telegraph (Alton, Illinois) jeg
tirsdag, maj 10, 1949 - Side 4
Kilde:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C Fyrstendømmet Monacos

prinsesse passerer

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
Kilde:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, Princes i Monaco, er døde. Som arvelige magthaver i det lille fyrstendømme på Riviera, med sæde i Monte Carlo, og prinsen var repræsentant for Royalty og hvad betyder, når det virkelig gælder.

Meget af Louis' indtægter kom fra Gambling "tag" på fremragende Monte Carlo. Han regerede dårligt, uden tanke for sit folk. Hans eneste undskyldning for at være chef for hans regering var det skæbnens tilfældighed.

Dette er ikke en anklage mod en mand lige gået væk. Det er mere en understøttet beskrivelse af gammeldags og forældede type regering, der findes i verden i dag, sammenlignet med mere demokratiske regeringer.

Monaco, Prins Louis var brikker i spillet om international kompetence. Frankrig er den traditionelle protector i Monaco, og i 1933, efter en depression rammer Monte Carlo's gambling Frankrig brugte sin egen skatteborgeres penge at give Monaco finansiel støtte og hjulpet til med administrative omlægninger som tilladt, og prinsen til at genoprette forfatningsmæssige beføjelser regering i 1933.

Louis var melankoli Prince evne de fleste år hans franske Chateau på Marchais eller bopæl i Paris.

Hans regeringstid. Mens han gjorde heller ikke den store skade, han udførte ikke fantastisk godt. Han udtalte blot af samme grund som de fleste Royalty er ved magten, fordi han er født til det.

Hans karriere bøjer sig for de kongelige bekendelse til alle ledere der ikke er tal hoveder--- "For kongehus, og kongehusets af Royal House." De personer er tilfældig

No comments:

On this Day Bette Davis was Born