Sunday, October 26, 2014

Louis II, Prins van Monaco 10 mei, 1949



Louis II, Prins van Monaco 10 mei, 1949


Alton Avond Telegraaf (Alton, Illinois) ik
dinsdag, 10 mei, 1949 - pagina 4
BRON:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C Prins van Monaco

PRINSES GAAT

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
Bron:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Lodewijk II, van het vorstenhuis, is dood. Als erfelijke heerser van het kleine prinsdom aan de Riviera, met zijn zetel in Monte Carlo, werd de Prins vertegenwoordiger van Royalty'S en wat is betekent dat dat echt bepalend is voor de mensen.

Veel van Louis' inkomsten kwamen uit de gokindustrie "nemen" prachtige Monte Carlo. Hij slecht, met weinig aandacht voor zijn volk. Het enige excuus om hoofd van zijn regering was het ongeluk geboren.

Dit is geen aanklacht van een man net overleden. Het is meer een ondersteunde beschrijving van archaïsch en ouderwets type regering dat bestaat in de wereld, in vergelijking met meer democratische regeringen.

Monaco en Prins Louis zijn pionnen in het spel van internationale krachten. Frankrijk is de traditionele bescherming van Monaco en in 1933, na de depressie getroffen Monte Carlo gambling Frankrijk gebruikt haar eigen het geld van de belastingbetalers om Monaco financiële steun en hielp in administratieve aanpassingen toegestaan, de Prins weer constitutionele bevoegdheden regering in 1933.

Louis werd melancholie Prince onvermogen het merendeel van het jaar zijn Frans Kasteel van Marchais of zijn verblijf in Parijs.

Zijn bewind is voorbij. Terwijl hij heeft geen groot nadeel, hij bereikt niet veel goed. Hij alleen besliste om dezelfde reden dat de meeste Royalty'S aan de macht blijft, omdat hij werd geboren.

Zijn carrière strookte met de royal assassin'S creed van alle machthebbers die zijn niet figuur hoofden--- "Voor het koninklijk huis, het Koninklijk Huis en van het Koninklijk Huis." De mensen zijn incidentele

No comments:

Awesome