Sunday, October 26, 2014

Louis II, prinsen av Monaco kan 10, 1949



Louis II, prinsen av Monaco kan 10, 1949


Alton kvelden Telegraph (Alton, Illinois) JEG
tirsdag, mai 10, 1949 - Side 4
KILDE:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C prinsen av Monaco

PRINCESS passerer

Louis Honoré Charles Antoine Grimaldi
Kilde:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, fyrster av Monaco, er død. Som nedarvede hersker av det lille Fyrstedømme på Rivieraen, med sitt sete på Monte Carlo, prinsen var representant for kongelige og hva er betyr når det virkelig styrer folket.

Mye av Louis' bidrag kom fra Gambling "ta" på utmerket Monte Carlo. Hersket han dårlig, med lite trodde for hans folk. Hans eneste unnskyldning for å være leder av hans regjering ble ulykken ble født.

Dette er ikke en da tiltalebeslutningen ble tatt av en mann bare gått bort. Det er mer en fakta-støttede beskrivelse av arkaisk og flerkjernemodeller type av regjeringen som finnes i verden i dag, sammenlignet med mer demokratiske regjeringer.

Monaco og Prins Louis var mot i spillet av internasjonale krefter. Frankrike er den tradisjonelle beskytter av Monaco, og i 1933, etter at depresjon hit Monte Carlo er gambling Frankrike brukt sin egen skatt betaler penger for å gi Monaco økonomisk hjelp og hjalp i administrative omjusteringer som tillatt, prinsen til å gjenopprette konstitusjonelle krefter regjering i 1933.

Louis var melankoli Prince Greier ikke mesteparten av året hans franske Chateau på Marchais eller sitt bosted i Paris.

Hans regjering er over. Mens han gjorde det ingen stor skade, han gjennomførte ingen store bra. Hersket han bare av samme grunn som at de fleste royalty opphold i kraft, fordi han var født til det.

Hans karriere likedannet royal Creed av alle fyrster som ikke er figur hoder--- "For det kongelige hus, av det kongelige hus og ved det kongelige hus." folket er tilfeldige

No comments:

On this Day Bette Davis was Born