Sunday, October 26, 2014

Louis II, prinssi Monacon 10. toukokuuta 1949



Louis II, prinssi Monacon 10. toukokuuta 1949


Alton tänä iltana Telegraph (Alton, Illinois) I
tiistai 10. toukokuuta 1949 - sivu 4
LÄHDE:
http://www.newspapers.com/search/#query=Louis II% 2C prinssi Monacon

prinsessa kulkee

Honoré Charles Louis Antoine Grimaldi
lähde:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&GRid=7832587&PIpi=842535

Louis II, prinsseille Monacon ruhtinaskunnan , on kuollut ja kuopattu. Kuten perinnöllisiä hallitsijan pikkuisen päälle että ruhtinaskunta Rivieralla, sen Monte Carlo, Persian prinssi oli edustaja rojalti ja mikä on tarkoittaa, kun se todella hallitsee ihmisiä.

Suuri osa Louis tuloihin ovat peräisin uhkapelaaminen "ota" upea Monte Carlo. Hän, ajattelematta juurikaan omaa kansaansa. Hänen ainoa anteeksi siitä, että hänen hallituksensa piti synnynnäistä.

Tämä ei ole mikään syytös mies vain menehtyivät. Se muistuttaa paljon enemmän itse asiassa-supported vanhentuneelta ja kuvaus aikansa eläneeltä hallitusjärjestelmää joka esiintyy koko maailmassa, samoin kuin nähden demokraattiset hallitukset.

Monaco, prinssi Louis olivat pelinappuloita pelissä kansainvälisten mahtien. Ranska on perinteinen suojus Monacon ja vuonna 1933 sai, kun lasku saapuu Monte Carlo uhkapelilukemana Ranska käyttää sen omia veronmaksajien rahaa Monaco taloudellista apua ja auttoi hallinnolliset uudelleenjärjestelyt sallivia, ja prinssi palauttaa perustuslaillisia oikeuksia hallituksen vuonna 1933 sai.

Louis oli melankoliaan prinssi kyvyttömyydestä suurimman osan vuodesta, mitä Bastilji oli hänen ranskalainen Marchais tai hänen virka-asunnossaan Pariisissa.

Hänen Reign on ohi. Niin kauan kuin hän ei tehnyt mitään suurta vahinkoa, suorittamasta mitään suuria hyvä. Hän vain samasta syystä kuin useimmat rojalti on vallassa, koska hän on syntynyt.

Uransa ammoniumnitraattipohjaista lannoitetta royal Creed kaikki viivaimet jotka eivät ole kuva päät--- "kuningassuku, brittiläisen Royal parlamentissa ja sen kuningashuoneen." ihmiset ovat liitännäisiä

No comments:

Made in Mitchell South Dakota