Sunday, October 26, 2014

Luj II, Princ od Monaka 10. maja 1949.



Luj II, Princ od Monaka 10. maja 1949.


Alton uveče Telegraf (Alton, Ilinois) I
Utorak, 10. maja 1949. - Page 4
IZVOR:
http://www.newspapers.com/search/#query=louis II% 2C Princ od Monaka

PRINCEZA prolazi

Luja Honoré Čarls Antoan Grimaldi
Izvor:
http://www.findagrave.com/cgi-bin/fg.cgi?page=pv&grid=7832587&pipi=842535

Luja II, Princeze od Monaka, je mrtav. Kao nasledni vladar iz ove male Kneževine na rivijeri, sa sedištem u Monte Karlu, Prestolonaslednik je predstavnik porodica i šta je kada je zaista uređuje ljudi.

Mnogo Luja" prihoda iz igraonica "da" na fantastičan Monte Carlo. On je odbacio najpotrebnije, sa malo mislili da za svoj narod. Njegova samo izgovor za šefa vlade je nesreće od rođenja.

Ovo nije podignuta optužnica protiv čovek samo preminuo. To je činjenica koju podrzava opis arhaičnih i podjednako prevaziđenim tip vlasti koji postoji u svetu danas, u poređenju sa više demokratske vlade.

Monaka i Prestolonaslednik Luj iv su u igri za ovlašćenja. Francuska je tradicionalni zaštitnika od Monaka i, u 1933, nakon što je smanjenje hit Monte Carlo u kockarskom Francuska koristi svoj novac poreskih obveznika da Monako finansijske pomoći i pomogao u upravnom readjustments koji dozvoljava, Princ da obnovi ustavnih ovlašćenja vlade u 1933.

Luis je premijerno Prestolonaslednik Nemogućnost većina godine njegov francuski galeriji dvorca Sarton u Marchais ili mesto boravka u Parizu.

Svoje vladavine. Dok on ne velike štete, on nije ostvaren veliki dobar. On je odbacio samo iz istog razloga da većina porodica ostaje na vlasti, jer on je rođen.

Njegova karijera u kraljevskom vere svih vladara koji nisu ličnost glave--- "Kraljevskog doma, kraljevskog doma i Kraljevskog Doma." ljudi su sporedni

No comments:

On this Day Bette Davis was Born