Monday, October 27, 2014

Margaret Ecaterina Majer Kelly Matriarch Mort 6 ianuarie, 1990





Margaret Ecaterina Majer Kelly Matriarch Mort 6 ianuarie, 1990

Standard-Speaker (Hazleton, Pennsylvania) luni, 8 ianuarie, 1990 - Pagina 1 Sursa
:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly Matriarch Mort


LINWOOD N. J. [APO] Margaret Kelly, mama de la sfirsitul Printesa de Monaco si gratie matriarch a clanului renumitul Kelly din Philadelphia, a murit la vârsta 91 la o convalescenta acasa.

Doamna Kelly a murit la 08:45 simbata de pneumonie, un purtator de cuvint de la convalescenta Linwood Centrul spuse ea fusese un rezident de nursing home din 1982 şi a suferit mai multe curse în ultimii ani.

O fosta frumuseţe Regina şi copertă de revistă fată, ea era cunoscut atât pentru propria ei realizari si cele ale ei soţii şi copii, special de fiica ei, actriţa Gratie Kelly, care mai târziu căsătorită Printul Rainer de Monaco. Printesa Gratie a murit de leziuni suferite într-un automobil accident în septembrie 1982.

Doamna Kelly si sotul ei, John B. Kelly Sr. , era un campion olimpic canotaj care parlayed calitatile lui bolintin vale într-o construcţie imperiu. A murit în 1960.

Realizat un inotator si atlet. Doamna Kelly a fost primul director al femeilor al atletismului la Universitatea din Pennsylvania.

Doamna Kelly este supravieţuit de două fete Margaret R. Conlan din Philadelphia şi Lizanne K. LaVine din Gladwyne, Pennsylvania, 13 nepoţi, şi 17 mare nepoti.

Sarutul numai fiul John B. Kelly Jr. incetul asemenea la Olimpiada, a fost la un moment dat presedintele S. U. A. Comitetul Olimpic şi servit pe Consiliului Oraşului Philadelphia. A murit în 1985.

Servicii funerare planificate pentru marti in Philadelphia vor fi private.


No comments:

On this Day Bette Davis was Born