Monday, October 27, 2014

Margaret Katariina Majer Kelly Matriarch Dead 6. tammikuuta 1990





Margaret Katariina Majer Kelly Matriarch Dead 6. tammikuuta 1990

Standard-Speaker (Hazleton, Pennsylvanian osavaltiossa) maanantai 8. tammikuuta 1990 - sivu 1 Lähde:

http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly Matriarch Dead


LINWOOD N. J. [APO] Margaret Kellyn äiti edesmenneen prinsessa Grace Monacon ruhtinaskunnan ja matriarch kuuluisaa Kelly klaanin Philadelphian, on kuollut 91 vuotiaan on parantolat tarjoavat sairaalahoitoa kotiin.

Rva Kelly kuoli 8:45 lauantaina keuhkokuumeeseen, puolestapuhujaa parantolat tarjoavat sairaalahoitoa Linwood sanonut hänelle on asuu siellä vakinaisesti hoitokodissa vuodesta 1982 lähtien, ja ovat joutuneet useita kertoja viime vuosina.

A vanhan kauneutensa Queen ja Magazine cover Girl, hän oli tiedossa että hän ja itse niitä hänen aviomiehensä ja lapsia, erityisesti hänen tyttärensä, näyttelijätär Grace Kelly, joka myöhemmin avioitui Monacon prinssi Rainer. Prinsessa Grace kuoli saatujen vammojen takia auton SYYSKUUTA 1982 onnettomuus.

Rva Kelly aviomies John B. Kelly vanhempi on Olympic soutu mestari joka parlayed bricklayer taitojen mukaan rakennus imperiumi. Hän kuoli vuonna 1960.

Myös vertaistaan swimmer ja urheilija. Rva Kelly oli ensimmäinen johtaja naisten athletics Pennsylvanian yliopiston.

Rva Kelly on selviytynyt kaksi tytärtä Margaret R. Conlan Philadelphian ja Lizanne K. LaVine on Gladwyne, Pennsylvaniassa, 13 lastenlasta sekä 17 ajateltava lastemme lastenlastenlastenlasten hoitamista.

Myös parin ainoa poikansa John B. Kelly Jr. joka souti merimieskokelaan myös olympialaisissa, olivat myös yhtä puheenjohtaja Suomen olympiakomitean ja oli Philadelphian. Hän kuoli vuonna 1985.

Hautauspalveluiden suunniteltu tiistaina Philadelphiaan on yksityinen.


No comments:

Made in Mitchell South Dakota