Monday, October 27, 2014

Margaret Katherine Majer Kelly matriarh surnud 6. jaanuaril 1990










Margaret Katherine Majer Kelly matriarh surnud 6. jaanuaril 1990

Standard-Speaker (Hazleton, Pennsylvania) Monday, January 8, 1990 - leht 1
Allikas:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=kelly matriarh surnud


Linwood N. J. [APO] Margaret Kelly, ema Printsess Grace Monacos ja sünnitab hilja aasta kuulsa Kelly klann Philadelphia, on suri 91 at sanatooriumi.

Pr Kelly suri kell 08:45 kopsupõletikku laupäev, ministri pressiesindaja ütles, et ta oli olnud Linwood järelravi keskuse elanik ja olnud hooldekodu alates 1982 kandnud mitu lööki viimastel aastatel.

Endine iluduskuninganna ja ajakirja kaas tüdruk, ta oli teada nii tema enda saavutuste ning need tema abikaasa ja lapsed, eriti selle tema tütar, näitlejanna Grace Kelly, kes hiljem abiellus prints Rainer Monacost. Printsess Grace suri vigastuste kannatanud avariis septembris 1982.

Pr Kelly abikaasa, John B. Kelly Sr. , oli Olümpial sõudmise maailmameister oma oskusi nagu müürsepp sisse kes Franciscosse, ehitus- impeerium. Ta suri 1960.

Tubli ujuja ja sportlane. Pr Kelly oli esimene direktor naiste kergejõustiku Pennsylvania Ülikoolis.

Pr Kelly on ellu jäänud kahe tütre ja Lizanne Margaret R. Conlani Philadelphia K. LaVine Gladwyne kohta, Pennsylvania, 13 lapselast ning 17 suure lapselapsi.

Paari ainus poeg John B. Kelly Jr. ka sõudnud olümpial, oli kunagi üks aasta president USA Olümpiakomitee ja teenis Philadelphia nõukogu. Ta suri aastal 1985.

Matuseteenuste teisipäev planeeritud Philadelphias saab eraklient.



No comments:

Made in Mitchell South Dakota