Monday, October 27, 2014





Margaret Katherine Majer Kelly rodu mŕtvych 6. januára 1990

Standard-Speaker (Hazleton v Pensylvánii) pondelok, 8. januára 1990 - Strana 1
Zdroj:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly rodu Dead


LINWOOD N. J. [APO] Margaret Kelly, matka of the late princeznej Grace z Monaka a rodu na smutne preslávenej Kelly Clan of Philadelphia, zomrel vo veku 91 na zotavovňu.

Pani Kelly zomrel na 08:45 Sobota pneumónie, hovorca Linwood rekonvalescent centrum povedala, že boli s trvalým pobytom ošetrovateľskej domov od roku 1982, utrpelo niekoľko zdvihov v posledných rokoch.

Bývalá kráľovná krásy a časopis fotomodelka, ona bola známa pre jej vlastné úspechy a tie z jej manželov a detí, najmä jej dcéra, herečka Grace Kellyová, ktorý sa neskôr oženil Princ Rainer z Monaka. Princeznej Grace zomrel zranení, ktoré utrpel pri automobilovej nehode v septembra 1982.

Pani Kelly's husband, John B. Kelly Sr. , bola olympijského veslovania šampión znovu vsadil jeho zručnosti ako murár na stavbe ríše. Zomrel v roku 1960.

Úspešne plavec a športovec. Pani Kelly bol prvý režisérovi žien atletika na University of Pennsylvania.

Pani Kelly je prežil dve dcéry Margaret R. Conlan of Philadelphia a Lizanne K. LaVine na Gladwyne, Pennsylvania, 13 vnukov a 17 great vnúčatá.

Pár je jediný syn John B. Kelly Jr. tiež veslovala v olympijských hrách, bola v tom čase prezident USA olympijský výbor a slúžila na Philadelphia mestská rada. Zomrel v roku 1985.

Pohrebné služby plánované na utorok vo Philadelphii bude súkromný.


No comments:

Made in Mitchell South Dakota