Monday, October 27, 2014

Margaret Katherine Majer Kelly Matriarch Dode 6 januari, 1990




Margaret Katherine Majer Kelly Matriarch Dode 6 januari, 1990

Standard-Speaker (Hazleton, Pennsylvania) maandag, 8 januari, 1990 - pagina 1
Bron:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly Matriarch Dode


LINWOOD N. J. [APO] Margaret Kelly, moeder van wijlen Prinses Grace van Monaco en matriarch van de beroemde Kelly clan Philadelphia, is overleden op 91 jarige leeftijd in een herstellingsoord.

Mevr. Kelly stierf op 08:45 Zaterdag van longontsteking, een woordvoerder voor de Linwood Herstellende Centrum zei dat er al een bewoner van het verpleeghuis sinds 1982 en had meerdere slagen in de afgelopen jaren.

EEN voormalige beauty Queen en magazine cover girl, bekend stond voor zowel haar eigen verdiensten en die van haar echtgenoot en kinderen, in het bijzonder door haar dochter, actrice Grace Kelly, die later getrouwd Prins Rainer van Monaco. Prinses Grace overleden aan verwondingen opgelopen bij een auto-ongeval in September 1982.

Mevr. Kelly's echtgenoot, John B. Kelly Sr. , was een Olympisch kampioen roeien die transformeerde zijn vaardigheden als voegen in een constructie empire. Hij stierf in 1960.

Een begenadigde zwemmer en atletischer. Mevr. Kelly was de eerste directeur van de vrouw de atletiek van de Universiteit van Pennsylvania.

Mevr. Kelly overleefde door twee dochters Margaret R. Conlan van Philadelphia en Lizanne K. LaVine van Gladwyne, Pennsylvania, 13 kleinkinderen en 17 geweldige kleinkinderen.

Het echtpaar de enige zoon John B. Kelly Jr. ook had geroeid in de Olympische Spelen, was voorzitter van de AMERIKAANSE Olympisch Comité en betekend aan de Philadelphia City Council. Hij stierf in 1985.

Begrafenisdiensten gepland voor dinsdag in Philadelphia privé.


No comments:

On this Day Bette Davis was Born