Monday, October 27, 2014

Margaret Katherine Majer Kelly Matriarch døde 6. januar, 1990






Margaret Katherine Majer Kelly Matriarch døde 6. januar, 1990

Standard-Speaker (Hazleton, Pennsylvania) mandag, 8. januar 1990 - Side 1 Kilde:

http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly Matriarch døde


LINWOOD N. J. [Kristiansand] Margaret Kelly, mor til avdøde prinsesse Grace av Monaco og matriarch av den berømte Kelly klanen i Philadelphia, har døde på alder 91 på en convalescent hjem.

Fru Kelly døde på 08:45 lørdag på lungebetennelse, en talsmann for Linwood Convalescent Center sa hun hadde vært bosatt i sykehjem siden 1982 og har hatt flere omganger i de siste årene.

En tidligere beauty Queen og magazine dekker jente, hun var kjent både for sine egne prestasjoner og de av hennes ektemenn og barn, bestemt av hennes datter, skuespilleren Grace Kelly, som senere giftet prins Rainer av Monaco. Princess Grace døde av skader lidt i en bil ulykke i september 1982.

Fru Kelly mann John B. Kelly Sr. , var en olympisk mester roing som parlayed sine ferdigheter som bricklayer inn i en konstruksjon empire. Han døde i 1960.

En dyktig svømmer og idrettsutøver. Fru Kelly var den første leder for kvinner i friidrett ved universitetet i Pennsylvania.

Fru Kelly er overlevd ved to døtre Margaret R. Conlan i Philadelphia og Lizanne K. LaVine av Gladwyne, Pennsylvania, 13 barnebarn og 17 flotte barnebarn.

Paret er bare sønn John B. Kelly Jr. også utstillingane i OL, var president av den amerikanske Olympiske Komite og serveres på Philadelphia City Council. Han døde i 1985.

Begravelse tjenester planlagt for tirsdag i Philadelphia skal være privat.



No comments:

On this Day Bette Davis was Born