Monday, October 27, 2014

Margaret Katherine Majer Kelly Matriarch mrtvih 6. Januar 1990





Margaret Katherine Majer Kelly Matriarch mrtvih 6. Januar 1990

Standard-Speaker (Hazleton, Pensilvanija) , 8. januar 1990 - stran 1
Vir:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly Matriarch mrtvih


LINWOOD N. J. [APO] Margaret Kelly, mati na pozno princese Grace v Monaku in matriarch o znameniti Kelly klan Philadelphia, je umrl v starosti 91 na invalidski domov.

Ga. Kelly je umrl ob 08:45 Sobota pljučnice, predstavnika Linwood Mladinskem okrevališču rekla da je bil prebivalec te varovance doma od leta 1982 in je utrpela več gibov v zadnjih letih.

Bivšo missico in revija pokrov dekle, se je bil znan tako za svoje dosežke ter sotrpinov možje in otroci, še posebej z njeno hčerko, igralka Grace Kelly, ki je kasneje poročena princ Rainer Monaka. Princese Grace poškodb umrl v avtomobilski nesreči v September 1982.

Gospa Kristina mož, John B. Kelly Sr. , je bil olimpijski prvak, vesla parlayed njegove sposobnosti kot zidarja Karla v gradnjo imperija. Umrl je leta 1960.

Prekaljen plavalec in športnik. Ga. Kelly je bil prvi direktor žensk za suhi trening na University of Pennsylvania.

Ga. Kelly je preživel z dvema hčerkama Margaret R. Conlan Filadelfijski in Lizanne K. LaVine od Gladwyne, Pensilvanija, 13 vnukov in 17 veliko vnukov.

Par edini sin John B. Kelly Jr. tudi avanturi na olimpijskih igrah, je bila nekoč predsednik ZDA Olimpijski komite in vroči Philadelphia mestni svet. Umrl je leta 1985.

Pogrebna dejavnost načrtovane za četrtek v Philadelphii bo zasebne.


No comments:

On this Day Bette Davis was Born