Monday, October 27, 2014

Margaret Katherine Majer Kellys Matriarch døde 6. januar 1990





Margaret Katherine Majer Kellys Matriarch døde 6. januar 1990

Standard-Speaker (Hazleton, Pennsylvania) mandag 8. januar 1990 - Side 1
Kilde:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=Kelly Matriarch døde


LINWOOD N. J. [Fredericia] Margaret Kelly, mor til den afdøde prinsesse Grace af Monaco og matriarch af den berømte Kelly klan i Philadelphia, døde i alderen 91 til rekreations- hjem.

Frøken Kelly døde på 08:45 lørdag af lungebetændelse, en talsmand for Linwood rekonvalescenthjem yder Center sagde, at hun havde været bosat af plejehjem siden 1982 og havde lidt flere slag i de seneste år.

En tidligere skønhedsdronning og magasinet cover girl, blev hun kendt for både hendes egne resultater og de af hendes ægtefælle og børn, bl. a. gennem sin datter, skuespillerinden Grace Kelly, som senere gift fyrst Rainer i Monaco. Prinsesse Grace døde af arbejdsskader i en bil ulykke i september 1982.

Frøken Kelly's mand, John B. Kelly Sr. , var en olympisk mester roning som parlayed hans evner som murernes i et byggeri imperium. Han døde i 1960.

En dygtig svømmer og atlet. Frøken Kelly var den første direktør for kvinders atletik ved University of Pennsylvania.

Frøken Kelly har overlevet to døtre Margaret R. Conlan i Philadelphia og Lizanne K. lavine af Gladwyne, Pennsylvania, 13 børnebørn og 17 fantastiske børnebørn.

De par's eneste søn John B. Kelly Jr. også svømmeprøve i ol, blev på et tidspunkt formand for den amerikanske Olympiske Komité og serveres på Philadelphia City Council. Han døde i 1985.

Bedemænd planlagt til tirsdag i Århus vil være privat.


No comments:

On this Day Bette Davis was Born