Monday, October 27, 2014





Margaret Kelly smrti Majke Katarine Majer mrtvih 6. januara 1990.

Standard-Speaker (Hazleton, Pensilvanija) Ponedeljak, 8. januara 1990. - strana 1
Izvor:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=kelly smrti Majke poginulih


LINWOOD N. J. [APO] Margaret Kelly, majka pokojnog Princeza Grace od Monaka i smrti majke čuvene Keli klana Filadelfiji, preminuo je u 91 godini života na convalescent home.

G-đa Keli je preminuo u 08:45 Subota, od upale pluća prouzrokovane portparol Linwood Convalescent Centar je rekla da je stanovnik u staračkim home od 1982. i da je pretrpeo nekoliko zaveslaji poslednjih godina.

Bivši lepotica i magazin pokriva devojka, ona je poznat i za sopstvenim uspesima i one svoje muzeve i decu, posebno njena ćerka, glumica grejs Keli, koji je kasnije oženjen Prestolonaslednik Rajner od Monaka. Princeza Grace preminuo je od povreda je pretrpeo u vezi automobilske nezgode u septembru 1982.

G-đa Keli je suprug, Džon B. Keli Sr. , je u olimpijskom veslačkom šampiona koji parlayed njegova znanja bricklayer u izgradnji imperije. On je umro u 1960.

Postigao je plivač i sportista. G-đa Keli je prvi direktor žena u atletici na Univerzitetu Pensilvanija.

G-đa Keli je preživeo dve ćerke Margaret R. Conlan Filadelfiji i Lizanne K. lavine. Gladwyne, Pensilvanija, 13 unučadi i 17 veliki unučadi.

Par je jedini sin Džon B. Keli mlađi takođe rowed na Olimpijadi, bio je u jednom trenutku predsednik SAD Olimpijskog komiteta i bio je u Filadelfiji Gradsko vijeće. On je umro u 1985.

Sahrani usluge planirano za utorak u Filadelfiji će biti privatna.


No comments:

On this Day Bette Davis was Born