Monday, October 27, 2014

Margaretě Katherina Majer Kelly Matriarcha mrtvý Leden 6 1990








Margaretě Katherina Majer Kelly Matriarcha mrtvý Leden 6 1990

standard-speaker (hazletonová, Pennsylvania) Pondělí 8. ledna 1990,-strana 1)
Zdroj:
http://www.newspapers.com/image/62169640/?terms=kelly Matriarcha mrtvý


linwood n. J. [apo] Margaret Kelly, matka pozdě monacká princezna Grace a matrona slavné Kelly klanu ve Filadelfii, zemřela ve věku 91 na ozdravovny.

Paní Kellyová zemřel ve 8: 45 hod. V sobotu na zápal plic, mluvčí linwood uzdravujících centrum říkali, že se bydliště v sanatoriu od roku 1982 a utrpěl několik úderů v posledních letech.

S krásnou královnou a obálku časopisu dívka, byla známá jak pro její vlastní úspěchy a ty její manželé a děti, zejména její dcera, herečka Grace Kelly, který se později oženil princ Rainer knížectví. princezna Grace zemřel na zranění utrpěl při automobilové nehodě v září roku 1982.

Paní Kellyová je manžel, John B. Kellyho Sr., bylo olympijským veslování šampiónko Kdo preferencí jeho schopnosti jako zedník do výstavby říše. Zemřel v roce 1960.

Zkušený plavec a sportovec. Paní Kellyová byl Prvním ředitelem ženských atletika na Pensylvánské univerzitě.

Paní Kellyová je přežila tím dvě dcery Margaret r. Conlan z Filadelfie a lizanne K. lavine z gladwyne, Pennsylvania, 13 vnoučat a 17 velké vnoučata.

Pár je jediný syn John B. Kelly Jr. také veslovali na olympijských hrách, byl najednou prezident Spojených států olympijského výboru a sloužil na Philadelphii městské rady. Zemřel v roce 1985.

Pohřební služby plánované na úterý ve Filadelfii budou soukromé.


No comments:

Awesome